e
sv

En iyi FPS oyunları 2022 – En iyi FPS oyunları tavsiyelerimiz Oynayacak FPS oyunları arıyorsanız, işte tavsiyelerimiz.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En iyi FPS oyunları 2022 - En iyi FPS oyunları için önerilerimiz

En iyi FPS oyunları rehberi yazımızda 2022 yılında hala oynanması mümkün olan en iyi FPS oyunlarından bahsedeceğiz. Çünkü son zamanlarda oynanacak oyunlar arıyoruz. Siz de bizim gibi sorun yaşıyorsanız artık rahatlayabilirsiniz. Çünkü öncelikle oyunları listeleyip daha sonra detaylandıracağız. Gidecek çok yolumuz var. Bu nedenle dilerseniz bir an önce sizleri listemizle baş başa bırakalım.

Tabii ki, ölüm maçı, bayrağı ele geçirme, Büyük Takım Savaşı ve diğer oyun modu seçenekleri de dahil olmak üzere çok sayıda çok oyunculu işlevsellik mevcut.

Valorant elbette en iyi FPS oyunları listemizin bir parçası. Çünkü 2022’de ustalaşmaya değer bir FPS oyunu varsa Valorant’ı yenmek zor. Aynı zamanda gerçek buluş gerektirir. Takım bazlı bir oyun. Üstelik o kadar sürükleyici ki kendinizi bir çizgi roman sayfalarından fırlamış gibi hissedeceksiniz.

Detaylara gösterilen bu dikkat, sizi her şeye mal olabilecek şiddetli çatışmalarla karşı karşıya bırakır. Escape From Tarkov, savaşın her saniyesinin önemli olduğunu hissettirmeyi başaran birkaç oyundan biridir.

Titanfall 2 de en iyi FPS oyunları listemizde yer alıyor. Respawn Entertainment’ın eski Call of Duty geliştiricileri, son derece başarılı battle royale oyunu Apex Legends ile herkesi şaşırtmadan önce, oyuncuların son derece akrobatik, duvarda koşan pilotları ve onların titanlarını, söz konusu pilotları altlarında ezebilecek devasa savaş mekanizmalarını kontrol ettikleri fütüristik bir nişancı oyunu yarattılar. devasa topukları. Titanfall oyunuyla birinci şahıs nişancı pazarına girmeye çalıştı. Titanfall her ne kadar iyi karşılansa da seri, 2016 yılında vizyona giren Titanfall 2 ile adından söz ettirmişti.

Escape from Tarkov’un bu listede yer almasını sağlayan şey, betanın her bir bileşenine gösterilen ayrıntı düzeyidir. Bir baskında kullanmadan önce oyunda silahınızın her yönünü değiştirebilirsiniz ve derin balistik sistemi, yükünüzü tek tek mermilere kadar dikkatlice incelemeniz gerektiği anlamına gelir.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.