e
sv

En iyi Grand Theft Auto oyunları Sizin favori Grand Theft Auto oyununuz nedir?

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En iyi GTA oyunları - En sevdiğiniz Grand Theft Auto oyunu hangisi?

Büyük otomobil hırsızlığı dizisinin özellikle ülkemizde çokça oynanan oyunları bulunmaktadır. Eminim çoğumuz da öyledir. bu serinin oyunlarıyla büyüdü. Peki bu diziye hiç dönüp baktınız mı? Hangi GTA Oyunun en iyisi olduğuna karar verdiniz mi? Belki de en kötüsü Büyük otomobil hırsızlığı Oyunu düşünmüş olmalısın. Şu an sizi bilmiyoruz ama bu soruyu şimdi kendimize sorduk ve cevabını verdik. sana iletmek için Karar verdik. Bu makalede, en iyi GTA oyunları Sizlere aktaracağız. Tabii ki listemiz kişisel görüşlerimizden oluşuyor. Bizim sevdiğimiz oyunu beğenmeyebilirsiniz. Bu yüzden sen de sıralama Büyük bir merakla bekliyor olacağız yorumlar bölümünde.

GTA Bu serinin oynadığımız ilk oyunuydu. Aslında bu tür 2 boyutlu evreninize Oyunlar hakkında konuşmak oldukça zor. Çünkü oyunda konuşabileceğimiz çok fazla detay yok. Yani o zamanlar tabii büyük bir oyundu Bu oyun ama serinin geneline baktığımızda Dilimizden hiçbir şey çıkmıyor.

serinin burada Yayınlanan oyun piyasadaki pek çok oyuncunun ilgisini çekiyor. Çok büyük bir kütlesi var. Eğer eğer senaryo istiyorsanOyunun çok güzel bir senaryosu var. Çok oyunculu modu istiyorsanız, Gibi bir çok oyunculu mod Oyunda var. Oyundaki oynanış mekaniği ve detaylar çılgınca. Ancak Rockstar oyunlarıGTA 5 oyununda bu kez oyuncuları düşünmek yerine parayı düşünmeyi tercih etti. Oyunun çok oyunculu modu, mikro ödemeler Takımı zenginleştirirken senaryo modu genişletme paketi İptal edildi ve herkes bunun yerine çok oyunculu mod üzerinde çalışmaya başladı. Yani bir süre sonra senaryo modu sevenler, oyundan uzaklaştı. Yine de bu, piyasada gördüğümüz en iyi oyunlardan biri. Kredi almayalım.

Serinin bu oyunu beni bir yaz boyunca eğlendirdi. Ayrıca bu oyun Grand Theft Auto: Vice City Geçmişe dair bir oyundu ve bu yüzden oynanması gerektiğini düşündük. Bu yan oyunu da ana oyun kadar sevdik. Eşit PlayStation 2’de oynadık Bu en iyi oyunlardan biriydi. Eğer bir gün bu oyunu oynarsan yeni konsollarımızda Görsek yine düşünmeden aynı maceraya atlarız.

Bize sorarsanız renk paleti Grand Theft Auto IV Oldukça sıkıcı bir oyundu. Aslında bekteki soluk oyunları da sevmiyoruz. Yine de günlerimizi bu oyuna harcadık. Ve bunun üzerine 2 büyük genişletme paketi Konuya gelince, GTA IVTadı yenmez hale gelmişti. Senaryo açısından da bu oyunu çok beğendik. Oyun mekaniğinden Bahsetmek gerekirse, son yayınlanan GTA oyununda Bu oyunda olmayan detaylar vardı. Ama o günlerin teknolojisiyle günümüz teknolojisiyle yarışamazsınız değil mi? Bu oyunoynadığımıza sevindim Dediğimiz oyunlardan biridir.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.