e
sv

En iyi internetsiz mobil oyunlar – En iyi 20 internetsiz mobil oyun İnternetinizi harcamadan oynayabileceğiniz oyunlar.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En iyi internetsiz mobil oyunlar rehber yazımızda, tam olarak aranan şey var. Şimdi sizlere sunduğumuz en iyi 20 internetsiz mobil oyun ile ilgili bilgi uygulaması. Bu sayede, oynamak istediğiniz oyun varsa, kolayca seçebileceksiniz. Önce, sizler için bu oyunları liste halinde paylaşacağız. Ardından ise, bu oyunları detaylandıracağız. Bu sayede, hangi oyunu neden korumamızı de görebileceksiniz. Şimdi, dilerseniz listemize geçelim.

En iyi internetsiz oyunlar listemizin 2. oyunu Alto’s Odyssey. Bu başlangıçta başka bir bitmeyen koşucu gibi görünüyor. Ancak Alto’s Odyssey’i bir süre oynadıktan sonra, onu bırakmayı zorlaştıran belirli bir şeye sahip olduğunu görüyor.

Alto’s Odyssey koşucu farklı bir şey sunmaksa da, yine de gerçekten eğlenceli. Bu nedenle Android için en iyi ücretsiz çevrimdışı oyunlardan biridir.

Silah cephaneliğinizi gözetleyenlerden ve zombileri yokken size yardımcı olan bir dizi hayvan düşmanına sahip olmaktan kesinlikle memnun kalacaksınız. Into the Dead 2 çevrimdışı bir oyundur, ancak çeşitli yan hikayeler, sonsuz koşucu modu sunar ve sık sık yeni yarışmalar ekler.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.