e
sv

En iyi iOS dövüş oyunları (2022) – En iyi 10 iOS dövüş oyunu iOS kullanıcıları için de 10 dövüş oyunu tavsiyemiz var.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En iyi iOS dövüş oyunları (2022) - En iyi 10 iOS dövüş oyunu

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunu arıyorsanız doğru yerdesiniz. Çünkü bu yazımızda sizlere en iyi 10 iOS dövüş oyunu hakkında bilgi vereceğiz. Elbette bunu her zamanki gibi bir listeyle yapacağız. 2022 yılının en iyi iOS dövüş oyunları listemize göz attıktan sonra kararınızı verebileceksiniz. Üstelik bu listede yer alan oyunlar hakkında da bilgi vereceğiz. Bu sayede oynamak istediğiniz oyunun nasıl bir şey olduğunu da öğreneceksiniz. Şimdi doğrudan listemize geçelim.

Oyun hem yeni hem de deneyimli savaşçıları memnuniyetle karşılıyor ve basit stratejik seçimlere veya karmaşık kombinasyon hareketlerinin kusursuz bir şekilde uygulanmasına hitap edebilecek yapılandırılabilir bir oyun sunuyor. RPG deneyiminin tadını çıkarmak veya yeni dövüşçüler ve ödüller kazanmak için rekabet etmek için hikayede veya çevrimiçi modlarda birlikte iyi çalışan 1-3 dövüşçüden oluşan takımlar oluşturun.

Oyuncular Real Boxing’de kendi boksörlerini tasarlar ve kişiselleştirirler: KO Fight Club’da zafere ulaşmak için kendi boksörlerini tasarlayıp kişiselleştirirler. Oyun, oyunculara çeşitli oyun modlarında şampiyonluk için rekabet etme fırsatı veriyor; bunlar arasında daha zorlu rakiplerle kapsamlı bir kariyer modu, oyuncuların kazananın her şeyi aldığı maçlara katılabileceği çok oyunculu mod ve ekstra ödüller ve eğlenceler sunan bir atari modu da var. özelleştirilebilirlik seçenekleri.

Oyunda karakter özelleştirme, özel yetenekler, düşman fırlatma kombinasyonları ve daha birçok ilginç oyun öğesi mevcut. Saf atari tarzı eğlence düşüncesi sizi baştan çıkarmaya yetmiyorsa, belki de lazer silahına sahip bir dinozor ihtimali sizi ikna edecektir.

Her dövüşçünün, sekizgenin hızlı hareketini oyuncuların parmaklarına ulaştırmak için kendine özgü bir hareketi vardır. Oyuncular, maçları kazanarak ve dövüş becerilerini geliştirerek UFC kadrosunda ilerleyebilir, yeni rakiplere ve diğer avantajlara erişebilirler.

Punch Quest, boks temalı dövüş oyunlarının heyecanını atari oyunlarının basit kontrolleriyle birleştirerek oynamak için yalnızca iki başparmak gerektiren harika ve büyüleyici bir deneyim yaratıyor. Oyuncular yolculukları sırasında karmaşık ve çetrefilli zindanlarda savaşır, canavar ordularını savuşturur ve olağanüstü olayları ve ganimetleri keşfederler.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.