e
sv

En iyi korku oyunları 2022 – Korku oyunu önerilerimiz Rüyalarınıza girecek korku oyunları arıyorsanız, tavsiyelerimiz var.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En iyi korku oyunları 2022 - Korku oyunu önerilerimiz

En iyi korku oyunları rehberi yazımızda 2022 yılında çıkacak korku oyunlarından bahsediyoruz. Çünkü korku oyunu oynamak isteyen oyunculara güzel tavsiyelerimiz var. Şu anda okuduğunuz yazımızda ilk olarak oyun listesini sizlerle paylaştık. Daha sonra bu oyunlar hakkında kısa bilgiler verdik. Dilerseniz hemen bu listeye göz atabilirsiniz. Daha sonra sonraki açıklamalarımızda beğendiğiniz oyunun nasıl bir şey olduğunu okuyabilirsiniz. Bu sayede oynamak istediğiniz oyunun nasıl bir şey olduğunu görebilirsiniz. Şimdi sizi bu listeyle baş başa bırakalım.

Yalnız bir katil olarak ya da çılgınca haritadan çıkmaya çalışan dört insandan biri olarak oynamayı seçebilirsiniz. Hayatta kalanlar kendilerini savunma konusunda güçsüzdür ancak bir araya gelerek kaçmaya hazırlanan katili oyalayabilir, tuzağa düşürebilir ve hayal kırıklığına uğratabilirler. En iyi korku oyunlarından bazılarını içeren son derece basit bir formattır ve her şey oyuncu odaklı olduğundan, bundan sonra ne olacağını asla tahmin edemezsiniz.

Oyunun kahramanı Ethan Winters, işlerin hiç bu kadar kolay olmadığını anlıyor. Dahası, Resident Evil 7’de Ethan ilk kez uzun süredir kayıp olan karısının onunla gizemli bir şekilde iletişime geçmesiyle ortaya çıkıyor. Daha sonra onu bulmak için yola koyulur ve bu da onu tüyler ürpertici bir bataklık kulübesine ve orada yaşayan Baker ailesiyle kötü bir karşılaşmaya götürür.

Artık ilk 3 oyun önerimizi aradan çıkardığımıza göre sırada 4, 5 ve 6. oyunlar var.

The Evil Within 2’de buna benzer pek çok deri yüzme sahnesi var. Üstelik her biri bir öncekinden daha yaratıcı. Ancak Tango Gameworks’ün devamı, en korkunç video oyunu anlarının özetinden çok daha fazlasıdır. Patronları yenmek ve ürkütücü konakları keşfetmek arasında ne bulacağınızı asla bilemeyeceğiniz açık dünya bölümleri var. Dahası, çok ihtiyaç duyulan av tüfeği mermileri veya oyunun geri kalanında sizi takip edecek sinsi bir hayalet de oyunda. Yani gerçekten çok büyük sıkıntınız var. Ayrıca her biriyle ilgilenmek de size kalmış. Hadi, mümkünse artık uyu.

4A Games oyunundaki gündüz/gece mekaniği, sizi Artyom’un macerasının silahlı bir saldırı mı yoksa karanlığa gömülmüş gizli bir baskın mı olacağına karar vermeye zorluyor. Ancak zifiri karanlıkta rakiplerinize gizlice yaklaşmak için gün içinde uyumaya karar verirseniz çok daha korkutucu bir deneyime hazır olun. İnsan düşmanlar geri çekilmiş olsa bile, saldıran bir İnsani Hayvanın veya uluyan bir Bekçinin ürpertisi acı verici derecede rahatsız edicidir.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.