e
sv

En iyi MMORPG oyunlar 2022 – Hala oynanabilecek en iyi MMORPG oyunlar 2022 yılında oynanabilecek en iyi MMORPG oyunları bu yazımızda bir araya getirdik.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En iyi MMORPG oyunları Yazımızda, sizlere faydalı tavsiyelerde bulunacağız. Tabii, bu tavsiyeler, direkt olarak oyunlar olacak. Ancak, 2022 yılında hala oynanan en iyi MMORPG oyunları konumuzda, sadece oynaması ücretsiz oyunlar olmayacak. Aynı zamanda, tek seferlik ödemeli veya kayıt isteyen oyunları da yer alacak. Bu saatlerde, listemizde yer alan oyunlarıa bakarken, büyüyebileceğinizi de duyguları tutmanızda fayda var. Şimdi, dilerseniz bir an önce listemize geçelim ve ardından, listemizi açalım.

FFXIV’ün hikayesinden de kesinlikle bahsetmeyelim. Zira, geçilmesi gereken toplam beş yükseklik paketi ile, ortaya çıkarılması gereken bilgilerle dolu. Ayrıca, Eorzealand da yayınlamak için inanılmaz sürükleyicidir. dahil, oyunculara sınıflar ve uygun gördüğünüz 18 iş arasında geçiş yapabilmekten tam karakter özgürlükleri verilir.

Sıra geldi, en iyi MMORPG oyunları listemizin önemli üyelerinden The Elder Scrolls Online’a. Diğerleriyle birlikte en ikonik hikayeye gittikleri RPG serilerinden birini oynamak istiyorsanız The Elder Scrolls Online’dan başkasına bakın. Zira, piyasaya sürülmesinden bu yana, geliştirici ekibi ZeniMax, Tamriel dünyasının keşfedilecek daha fazla köşesini açtı.

En iyi MMORPG oyunları listemizin 2. sırasında Final Fantasy XIV var. Öncelikle, 2010’da orta halli bir oyun olarak piyasaya sürüldü. Sonra Final Fantasy XIV (FFXIV), çok eleştirilince kapılarını kapattı. tamamen kapatıldıktan sonra, oyun 2013 yazında A Realm Reborn olarak yeniden ortaya çıktı ve beraberindeki hayranların cenneti üstüne getiren eksiksiz bir yenileme getirdi.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.