e
sv

En iyi PC oyunları 2022 – PC oyunu arayanlara tavsiyelerimiz PC üzerinde oynayacağınız oyun arıyorsanız, 25 tane tavsiyemiz var.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En iyi PC oyunları 2022 - PC oyunu arayanlara önerilerimiz

En iyi PC oyunları söz konusu olduğunda 2022 yılı için mutlaka seçenek çoktur. Bu rehber yazımızda oyunları listeleyip ardından kısaca oyunlardan bahsedeceğiz. Ama diyelim ki aradığınız oyun PC için değil. Bu durumda, en iyi oyunlar Yazımızı inceleyerek aradığınız kategoride bir oyun bulabilirsiniz. Çünkü elimizde o kadar çok liste var ki, o kadar çok oyun önerimiz var ki. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan hemen listemize geçelim. Ayrıca kısa bir not olarak belirtmek istediğimiz bir şey var. Şimdi paylaşacağımız listemizdeki oyunlar belirli bir sıraya göre değil, sadece tavsiye niteliğindedir.

Ghostwire: Tokyo sizi korkunç yeteneklere sahip korkunç düşmanlarla karşı karşıya getiriyor. Ayrıca yerel halkın neden ortadan kaybolduğunu da araştırmanızı istiyor. Üstelik bu, Japon şehrini keşfetmenize ve hayaletlerin ele geçirmesinin gizemini çözmenize olanak tanıyan iyi boyutlu bir açık dünya oyunudur.

Sınırlı güvenli bölgeler, mesajlar gibi çok oyunculu özellikler ve ölümcül patron karşılaşmaları var. Ancak bunlar haritanın her tarafına dağılmış olduğundan onları gerçek bir koridorun sonunda değil, kendi başınıza bulmalısınız. Ancak Soulsborne alt türüne aşina olmayanlar bile Elden YüzüğüOnu oldukça cana yakın bulacaksınız.

From Software’in son oyununda Dark Souls, Demons’ Souls ve Bloodborne’un zorlu keşfi ve dövüşü nihayet açık dünyaya taşınıyor. Tarnished olarak oyuna adını veren yüzüğü birleştirmek için Aradaki Toprakları keşfetmelisiniz.

Devamını oynamak için sabırsızlanıyorduk. Çünkü ilk Psychonauts’un platformları ve ortamlarıyla hepimizi şaşırtmasının üzerinden uzun zaman geçti.

PC versiyonunun Switch’ten bir kaydetme aktarma seçeneği sunmaması talihsiz bir durum. Ancak daha önce oynamadıysanız veya Kamura’yı tekrar ziyaret etmek istiyorsanız kesinlikle vakit ayırmaya değer.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.