e
sv

En iyi PS4 dövüş oyunları (2022) – En iyi 10 PS4 dövüş oyunu Konsolda dövüş oyunu oynaması da ayrı bir keyif.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En iyi PS4 dövüş oyunları (2022) - En iyi 10 PS4 dövüş oyunu

Dövüş oyunları aslında PS4’te oldukça fazla. Peki en iyi 10 PS4 dövüş oyunu hangileri? En iyi PS4 dövüş oyunları listemizde tam olarak bu sorunun cevabını vereceğiz. Elbette seçenekler arasında pek çok oyun da mevcut. Ama dediğimiz gibi burada toplanma amacımız en iyi 10’u seçmek. Yaptığımız seçimlerin nedenlerini de açıklayacağız. Bu sayede hangi oyunu neden önerdiğimizi göreceksiniz. Sonuçta sebepsiz önerinin hiçbir mantığı yoktur. Şimdi dilerseniz listemize geçelim. Çünkü bundan sonra bizi daha çok oyun bekliyor.

Dragon Ball serisinin oyunu, en iyi PS4 dövüş oyunları listemizde ikinci sırada yer alıyor. Arc System Works’ün Dragon Ball FighterZ’si şüphesiz en az onun kadar büyüleyici görünen bir 3v3 dövüş oyunudur. Bu kadar geniş bir karakter listesiyle Dragon Ball evreninin her yönü burada temsil ediliyor. En sevdiğiniz süper güçlü dövüşçüleri karıştırıp eşleştirebilir, hatta çok fazla eğlence için Gokus’tan oluşan bir ekibin tamamını bir araya getirebilirsiniz. Burada sergilenen patlayıcı aksiyon sizi yıllarca büyüleyecek.

Şimdi, eğer daha yavaş, metodik bir şekilde ilerleyen dövüşü tercih ediyorsanız, Mortal Kombat 11, mutlaka sahip olunması gereken video oyunları listenizde üst sıralarda yer almalıdır. En yeni Mortal Kombat oyunu, Ultimate sürümünde Mortal Kombat 2’nin büyük ölçüde yükseltilmiş bir versiyonu gibi hissediyor ve oynuyor. Burada mevcut olan inanılmaz miktardaki tek oyunculu ve çok oyunculu içerik sayesinde, kesinlikle paranızın karşılığını alacaksınız. Ek olarak RoboCop, Rambo ve Terminatör arasındaki birkaç dövüşe katılmak isteyeceksiniz.

Dizi ikonik “ONU BİTİRİN!” sloganıyla sona eriyor. her turun sonunda. Sesiyle tanınıyor. Mortal Kombat XLSerinin önceki oyunlarıyla karşılaştırıldığında, zaten dehşet verici olan dövüşçüyü daha da karanlık bir yöne götürüyor ve daha hızlı hareket ediyor. MK meraklılarının hala bu oyunu takıntılı bir şekilde oynamasının nedenlerinden biri, çift haneli komboları inanılmaz hızlarda gerçekleştirebilme yeteneğidir. MK çatışmalarınızın hızlı ilerlemesini tercih ediyorsanız, MK XL’in bu son sürümü sizi tatmin edecektir.

Arc System Works tarafından geliştirilen başka bir takım tabanlı savaşçı, Capcom’un yarattığı kadar kargaşaya neden oluyor. Ve birden fazla özelliğin evrenlerini bir anime tadıyla birleştiriyor. Anime savaşçısı BlazBlue: Cross Tag Battle inanılmaz derecede karmaşıktır ve alışmak biraz zaman alır. Oyunun tüm mekaniklerini anlarsanız şimdiye kadarki en eğlenceli deneyimi yaşarsınız. Bu 2v2 dövüşçüde BlazBlue, Persona 4 Arena, Under Night In-Birth, RWBY ve sayısız diğer anime video oyunu serilerinden en sevdiğiniz karakterleri oynayabilirsiniz.

En iyi PS4 dövüş oyunları listemizde bir Arc System Works oyunu daha var. Arc System Works, FGC’ye giren en efsanevi anime savaşçılarından bazılarını yaratmasıyla tanınır. En çok öne çıkan oyun, metal ağırlıklı bir film müziğine, canlı 2D grafiklere ve güçlü karakterlerden oluşan harika bir kadroya sahip Guilty Gear’dır. Serinin en yeni oyunu Guilty Gear Strive, kurallarını hiçbir şeyin aşırı basit hissettirmeyeceği kadar basitleştirerek bazı şeyleri selefinden farklı bir şekilde başarıyor. Strive’daki duvar kırma ve Roma iptal mekanikleri, oyunculara rakiplerini sürekli şekillendirmeleri için birçok fırsat sunuyor.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.