e
sv

En iyi PS4 oyunları Birbirinden güzel oyunlar, PlayStation 4 ile oynanmayı bekliyor.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En iyi PS4 oyunları - PS4 oyuncuları ne oynamalı?

Oyun oynayan oyuncular farklı platformlar Seçebilirler. bazı oyuncular bilgisayar Bazı oyuncular seçim yaparken aynı zamanda PlayStation4 gibi konsollara doğru gidiyor. PC platformunun Donanım gibi önemli avantajları olmasına rağmen, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch Bunun gibi konsollar da oyuncuların ilgisini çok kolay çekebiliyor. Çünkü bu konsollar da çok önemli. özel oyunlar gecerli. Bu yazımızda size anlatacağız PlayStation 4’te Oynanacak en iyi oyunları sunacağız. Sadece bu noktada Kafanız karışmasınListemizde yalnızca konsola özel oyunlar yer almayacak. Çoklu platform Ayrıca oyunlara da yer vereceğiz. Nedenlerini de açıklayacağız. Merak etme. Son olarak şunu söyleyelim ki bu makale düzenli olarak Güncellenecektir. Bu yüzden, belirli aralıklarla Bu yazıya tekrar göz atmayı unutmayın! Neyse işte en iyisi PS4 oyunlar!

Bizden geriye kalanlar beğenmek Bilinmeyen serisi konsolun çok önemli serilerinden biridir. Bu serinin son oyunu Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu. Hem senaryo modu hem de çok oyunculu mod ile oyunculara tam içerik sunan bu oyun, 60 FPS akıcılık Senaryo modundaki özellikleri ve akıllara durgunluk veren grafikleriyle kesinlikle oyuncuların ilgisini çekiyor. Eğer biri PS4 konsolu Eğer sizde varsa bu oyunu mutlaka oynamalısınız.

Tomb Raider’ın Yükselişi, PlayStation 4 konsolunda çok geç piyasaya sürüldü, ancak piyasaya sürüldüğü zaman o zamanı telafi etti. Oyun doğrudan Rise of the Tomb Raider: 20. Yıl Kutlaması Konsolda aşağıdaki gibi göründü ve benzersiz içerik barındırıyordu. Eğer bu oyun henüz oynamadıysanızkesinlikle konsolunuzda oynamanız gerekiyor. Ayrıca yaşayacağınız anlar Ufuk: Sıfır Şafak Biraz onun çalışmasına benziyor.

PS4 konsolu En yeni özel oyunlardan biri Ufuk: Sıfır Şafakbizlere oldukça başarılı bir oynanış mekaniği, eşsiz bir açık dünya ve mükemmel bir karakter sunuyor. şahsen ben 55 saat harcadım Bu oyun kesinlikle bir 55 saati daha hak ediyor. Sony’nin Eğer son çıkan konsola sahipseniz bu oyunu mutlaka deneyimlemeniz gerekiyor.

Bana sorarsan, Kader İlk yılı gerçekten inanılmaz derecede başarısızdı ve oynamayı hak etmiyordu. Fakat ilk yıldan sonra gelen içerikler gerçekten de bu oyunu gerçeğe dönüştürdü. düzeltildi ve oyun oynanabilir hale geldi. PC platformunda Var olmayan bu oyun, eğer FPS oyunlarını seviyorsanız Kesinlikle konsolunuzda denemelisiniz.

Eğer Seyahat Eğer yeterince rahatsanız Tadı Dark Souls’a benziyor Heyecana kapılmaya hazır olduğunuz anlamına gelir. Karanlık Ruhlar serisi geliştiriciler tarafından yapıldı Kan yoluyla bulaşan, bize aynı Dark Souls havasını veriyor. Bu sadece küçük bir oyun daha hızlı ve daha aksiyonlu İşe yarıyor. Zorlu boss savaşlarına katılmak istiyorsanız ve sinirlenmek İsterseniz bu oyunu mutlaka konsolunuza indirin. senin denemen Gereklidir.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.