e
sv

En iyi PS5 2 kişilik oyunlar – En iyi 11 PS5 2 kişilik oyun Arkadaşlarınızla oynamak için PS5 oyunu mu arıyorsunuz?

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En iyi PS5 2 oyunculu oyunlar - 11 en iyi PS5 2 oyunculu oyun

Şu ana kadar birçok listeyi sizlerle paylaştık. Ancak PS5 hakkında pek bir şey paylaşmadık. Artık PS5 oyunlarının zamanı geldi. Şimdi sizlere PS5 için en iyi 2 kişilik oyunlar hakkında bilgi vereceğiz. Sizin için 11 oyun seçtik. Bu nedenle bu yazıya en iyi 11 PS5 2 oyunculu oyunun listesi diyebiliriz. Arkadaşınızla PS5’te oynayabileceğiniz bir oyun arıyorsanız doğru yerdesiniz. Öncelikle her zamanki gibi listemizi sizlerle paylaşacağız. Daha sonra bu listedeki oyunları açıklayacağız.

Daha önce oynamamış olanlar için, Cody ve May’in evliliğini kurtarmak için Honey I Shrunk the Kids’i anımsatan bir ortamda yolunuzu bulmanız gereken iki oyunculu bir ortak oyundur. Sizin ve tercih ettiğiniz işbirliği ortağınızın ortak bir amaç etrafında bu kadar çabuk bir araya gelmesi gerçekten şaşırtıcı: Konuşan, büyülü bir aşk romanına dönüş.

Arkasında Borderlands gibi bir evren oyun bahsi geçen. Üstelik Tiny Tine… En iyi PS5 2 oyunculu oyunlar listemize dahil edilmesini başka nasıl açıklayabiliriz? Fantastik, ganimet dolu, yerel bir iş birliği deneyimi için Borderlands serisine ve hatta fantastik yan ürünü Tiny Tina’s Wonderlands’e her zaman güvenebilirsiniz. En fazla dört oyuncu yerel ve çevrimiçi çok oyunculu oturumlara istedikleri zaman katılabilir ve ayrılabilir, karakterlerinin seviyesini yükseltebilir ve Tiny Tina’s Wonderland’deki tüm efsanevi silahları toplayabilir.

Bu dört oyunculu ortak slasher oyununda her oyuncu, oyun tercihlerine uygun bir deste oluşturmak için en iyi Back 4 Blood kartlarını seçmelidir. Stratejik davranırsanız ekibiniz istatistiklerini geliştirebilir. Üstelik oyunun çeşitli yerlerinde ordularla birbirinize destek vererek savaşmanıza olanak sağlıyor. Back 4 Blood zorlu bir oyundur, bu nedenle ister çevrimiçi PvP ister hikaye oynuyor olun, savaşa ne katacağınızı dikkatlice düşünmeniz gerekir.

Ancak PS5 döneminde nihayet üçüncü eksene merhaba diyebiliriz! Serinin en iyi sanatsal niteliklerini Super Mario 3D World gibi kaotik, dört oyunculu oyun karmaşasıyla birleştiren Sackboy A Big Adventure’da, adını taşıyan karakter nihayet tam 3D olarak özgürce dolaşabiliyor. Yeni oyuncular ve ortak bir eğlenceye katılarak eğlenmek isteyen sıradan oyuncular için ideal, çılgın bir macera.

Left 4 Dead’de zombileri yok etmeye dair hâlâ hoş anılarınız var mı? Back 4 Blood kesinlikle bu duyguları uyandırıyor. Ancak bu sefer durumu tersine çevirecek kartlar var.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.