e
sv

En iyi PS5 oyunları (Ocak 2023) – En iyi 15 PS5 oyunları Bu ay oynamak için oyun arayan PS5 oyuncularına tavsiyelerimiz var.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En iyi PS5 oyunları (Ocak 2023) - En iyi 15 PS5 oyunu

En iyi PS5 oyunları nelerdir? Tam olarak bunu merak ediyorsanız Ocak 2023’ün en iyi PS5 oyunlarından 15 tanesini seçtik! İlk seçtiğimiz bu 15 oyunu listeledik. Daha sonra bu listedeki oyunları detaylı bir şekilde anlattık. Şimdi sizi listemizle baş başa bırakalım. O halde ayrıntılara ve nedenlerimize geçelim.

Ocak 2023’ün en iyi PS5 oyunları listemizin ikinci oyunu AC serisinden. En son Assassin’s Creed üçlemesinin doruk noktası. Valhalla diziyi ilk kez İngiltere’ye getirerek bizi Vikingler rolüne soktu. Assassin’s Creed Valhalla, antik İngiltere ve Norveç’i tüm ihtişamıyla tasvir eden geniş bir açık dünya ve yüzlerce saat sürebilen düzinelerce görevle Ubisoft’un bugüne kadarki en büyük açık dünyalarından biridir. Karakteriniz Eivor yağma yaparken, savaşırken ve zafere giden yolda pazarlık yaparken bu ihtişamı hem karadan hem de denizden görme fırsatına sahip olacaksınız. Diğer mükemmel Assassins Creed oyunlarında olduğu gibi, yol boyunca patronların üstesinden gelmelisiniz. Ancak ödül çabaya değer. Bugünlerde hikayeyi daha da zenginleştiren bir sürü DLC mevcut.

Ocak 2023’ün en iyi PS5 oyunlarının yanı sıra yılın oyunu olmayı başaran bir oyun daha var. Elden Ring kendi türünü tanımlayan bir oyundur. Önceki tüm Soullike’lerin en iyi kısımları santrifüjleme yoluyla çıkarılır. Daha sonra bu en iyi özellikleri benzersiz ve muhteşem bir açık dünyayla birleştirir. Bugüne kadarki en iyi RPG’ler arasında yer alan bu oyun, en zorlu Elden Ring boss’larından bazılarıyla devasa boss dövüşleriyle sonuçlanmadan önce zindanda gezinme, gizlilik ve dövüş becerilerinizi test edecek. Özünde Souls benzeri bir estetiğe sahip olmasına rağmen önceki bazı modellere göre biraz daha kullanıcı dostudur. The Game Awards 2022’de Yılın Oyunu ödülünü kazanmasının nedenlerinden biri de bu.

Boletaria krallığının tamamı küçük güncellemelerle ustalıkla yeniden inşa edildi. Daha hassas kontroller, iyileştirilmiş aydınlatma ve estetik güncellemeler artık oyunun tonunu daha doğru yansıtıyor. Demon’s Souls, ister çarpıcı manzarası nedeniyle ister ilginizi çeken ilk “souls” oyunu olması ihtimaline karşı oynamaya değer. Deneyimin zorluk, karmaşık bulmacalar ve garip boss sistemleri gibi bazı yönleri herkese uygun olmayabilir.

Piyasaya sürüldüğü andan itibaren kesinlikle etkilemeyi başaran bir oyun. Ocak 2023’ün en iyi PS5 oyunları listemizde elbette yer alıyor. PS5’in en iyi açık dünya oyunlarından biri olan Ghost of Tsushima: Director’s Cut, Sony’nin 4K ve 60 FPS destekli yeni makinesi için geliştirildi. Director’s Cut, PS5’te Japonca dudak senkronizasyonunun yanı sıra önemli ölçüde daha hızlı yükleme süreleri sunuyor. İlk saldırı sırasında Tsushima Adası’nı Moğollardan korumakla görevlendirilen samuray Jin Sakai’nin hikayesini anlatıyor. Oyunun RPG bileşenleri sayesinde onurlu veya onursuz taktikler kullanarak adayı savunabilirsiniz. Bu, deneyimi oyun tarzınıza uyacak şekilde özelleştirmenize olanak tanır.

Bluepoint, muhteşem Shadow of the Colossus Remake’i PlayStation 4 için piyasaya sürdükten sonra, kült klasik Demon’s Souls’u PS5 için geri yükleyerek kısa sürede saygın bir PlayStation ortağı haline geldi. Uzun süredir FromSoftware hayranları, Kasım 2020’de PS5 ile birlikte piyasaya sürülen Demon’s Souls’un bir rüyanın gerçekleşmesi olduğunu düşünüyordu. Çünkü Bluepoint Games, oyunu yeniden tasarlayarak harika bir iş çıkardı.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.