e
sv

En iyi PS5 uzay oyunları – En iyi 6 PS5 uzay oyunu Arkaya yaslanıp uzayın tadını çıkarma zamanı.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En iyi PS5 uzay oyunları - En iyi 6 PS5 uzay oyunu

Uzay temalı oyunlar kesinlikle çok efsane manzaralarla karşılaşmamıza olanak sağlıyor. Uzay teması PS5 gibi güçlü bir konsolda çok hoş olurdu. Bu yüzden en iyi PS5 uzay oyunları rehberimizi hazırladık. Bu yazımızda en iyi 6 PS5 uzay oyunu seçimimizi sizlerle paylaştık. Elbette her zamanki taktiğimizden ilerleyeceğiz. Bu yüzden öncelikle oyunların listesini sizlerle paylaşacağız. Daha sonra neden bu oyunları seçtiğimizi konuşacağız. Sonuçta neden bir oyunu seçtiğimizi açıklamamak biraz tuhaf olurdu. Şimdi sizi listemizle baş başa bırakalım.

Galaksiyi dev örümcek benzeri canavarlara karşı savunmaya çalışıyoruz. Bu zamanların dışında ilişkiler kurabilir, gerçek aşkı bulabilir, en iyi zırh ve silahları satın alabilir ve hatta Pyjak’ların suratına yumruk atabilirsiniz. Bunlar eğlenceli şeyler. Orijinal Mass Effect oyunlarının üçü de herkesin keyif alması için Mass Effect Legendary Edition’a dahil edilmiştir. En iyi üç uzay oyunu tek pakette.

PS5’in en iyi RPG oyunlarından biri olan The Outer Worlds, PS5 sisteminde daha da iyi performans göstermesi için güncellemeler aldı. Obsidian imzalı ve insanlara başka bir projesi olan Fallout New Vegas’ı açıkça hatırlatıyor.

Chorus, büyüleyici bir evrenin bizi beklediği sevimli küçük bir uzay oyunudur. Oyunun konusu Nara’nın geçmişiyle yüzleşme ve işlediği kötü suçların kefaretini ödeme çabalarına odaklanıyor. Keşif ve savaş bileşenleri sayesinde Chorus hayat buluyor ve parlıyor. Bu karanlık evreni keşfederken karşılaşacağınız farklı düşmanlarla yüzleşmek çok eğlenceli. Çünkü dövüş hızlı ve çevik hissettiriyor. Vuruş hissi çok iyi. Ek olarak, uyarlanabilir tetikleyiciler ekstra bir parlama unsuru ekleyerek oyun dünyasına girmenize yardımcı olur.

Ayrıca sitemizde En iyi oyunlar 2022 Yazımıza mutlaka göz atmalısınız. Aklınızda hiçbir şüphe kalmasın, şimdilik bunu öneriyoruz. En iyi oyunlar 2023 yazımız da gelecek. Bu sayede birçok başlıktaki birçok oyun önerimize bakmanız mümkün. Çünkü keyif alabileceğiniz pek çok oyun türü var. Artık önerdiğimiz birçok konuya yazımızda değindik. Üstelik yazımızın başlıklarında yüzlerce öneri var.

Samanyolu galaksisi Elite Dangerous’un ilham kaynağıydı. Gerçek boyutlu olması onu şimdiye kadarki en büyük oyun haritalarından biri yapıyor ve bu da kesinlikle çılgınca. Tüm gezegenler ve uydular gerçek zamanlı olarak döndükleri için konumları yalnızca günde bir kez değil, dakikada bir kez değişecektir. Elite Dangerous Wiki’ye göre toplam haritanın yalnızca %0,036’sını gördük. Üstelik bu durum oyunun ortamını da evrenin kendisi kadar gizemli kılıyor. Gördüğünüz gibi yaklaşık 400 milyar yıldız sistemi bizi bekliyor. Ayrıca oyuncular bu sistemleri yeni yeni anlamaya başlıyor.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.