e
sv

En iyi strateji oyunları (2023) 2023 için keyifli 6 seçimimiz var.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En iyi strateji oyunları (2023)

2023’ün en iyi strateji oyunları hangileri? Günümüzde strateji oyunları genel olarak geçmişte kalmış ya da kaybolmaya yüz tutmuş bir türdür. AAA oyunlarıyla karşılaştırıldığında bu oyun alanında çok fazla yeni oyunun olmadığı kesinlikle doğru. Ancak bunun, en iyi strateji oyunlarının geçmişte kaldığı anlamına geldiğini düşünmeyin. Bazı oyunların dayanıklılığı ve yeni oyunların yaratıcılığı, türün başarısına büyük katkı sağlıyor. Şimdiye kadarki en iyi video oyunları listemizde çok fazla strateji oyunu olmasa da taktikçiler platformlar arasındaki çeşitlilikten faydalanacak. Merakınızı uyandıracak birçok oyun var. Şimdi sizi listemizle baş başa bırakıyoruz. Daha sonra listemizdeki oyunları tek tek anlatacağız.

Ancak Stellaris’i bu kadar istisnai bir seçenek haline getiren şey, sürekli gelişmesidir. Oyun için Paradox tarafından çok sayıda DLC hazırlandı ve bunlar çevrimiçi olarak mevcut birçok Stellaris modundan bazılarına biraz renk katıyor. Tüm bunlar size keşfedilecek yeni dünyalar, mekanikler, estetik ve olaylar sunarken aynı zamanda oyunu temelinden değiştirmenize de olanak tanıyor. Xbox, PS4 ve PC kullanıcıları Stellaris’i oynayabilir.

Age of Empires serisinin dördüncü oyunu Age of Empires 4 geri dönüş yaptı. Strateji türünün bir başka klasiği. Daha fazla deneme yapmak ve formülü değiştirmek mümkün olsa da formülün bir nedenden dolayı başarılı olduğunu bilmek önemlidir. AoE4, sadık bir takipçi kitlesine ve büyüyen bir modlama sahnesine sahip, hızlı tempolu, gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Geliştirilmiş grafikler, yeni müzik, yeni ve yeniden tasarlanmış oynanabilir medeniyetler ve harika bir tek oyunculu hikaye sunuyor.

İyi tanımlanmış bir strateji oyununun sıra tabanlı dövüş mekaniklerini, sağlam bir RPG’nin ilgi çekici hikayesi ve zengin dünya yapısıyla harmanlıyor. Halcyon 6, bu listedeki diğer oyunlar kadar saf bir strateji oyunu olmasa da, kısa ama tatmin edici bir macera için yine de oldukça fazla kişiliğe ve yaratıcılığa sahip. Halcyon 6’ya yalnızca PC kullanıcıları erişebilir.

Geniş ve yetenekli modlama topluluğu sayesinde, merkezi güçlerin Birinci Dünya Savaşı’nı kazandığı bir dünyadan başlayarak veya sizi Soğuk Savaş’a sürükleyen genişletilmiş teknoloji ağaçlarını ve diplomasi seçeneklerini keşfederek deneyiminizde sayısız değişken yaratabilirsiniz. Tüm bunlar, yeni tatlar, daha fazla derinlik ve hatta yeni oyun konseptleri sunan DLC’yi yayınlamaya devam eden kararlı bir geliştirme ekibi tarafından destekleniyor. Hearts of Iron 4 yalnızca PC’de mevcut.

Halcyon 6 en iyi strateji oyunları listesindeki yerini kesinlikle hak ediyor. Neyse, bugünlerde hiçbir iyi oyun listesi 1 veya 2 bağımsız oyun olmadan tamamlanmış sayılmaz gibi görünüyor. Halcyon 6, oyuncunun uzaydaki garip bir antik uzay istasyonunda küçük bir mürettebatı kontrol ettiği hikaye odaklı bir strateji oyunudur.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.