e
sv

Epic Games gelecek hafta GTA Trilogy Definitive Edition dağıtabilir Bilgi, daha önce de doğru söylentiler duyuran bir hesaptan geldi.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Epic Games, GTA Trilogy Definitive Edition'ı önümüzdeki hafta dağıtabilir

Yeni bir sızıntıya göre ilk büyük ücretsiz oyun Epic Games Store’dan geliyor. Epic Games, PC oyuncularına 2023’ün başlarında bazı mükemmel ücretsiz oyunlar verdi. En güvenilir sızıntılardan biri, GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas için yeniden yapımların bir derlemesi olan Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition’ın piyasaya sürüleceğini iddia ediyor. bir sonraki ücretsiz Epic Games Store oyunu olacak.

Sızıntı ilk olarak “daha önce ücretsiz PS Plus oyunlarını sızdırmasıyla tanınan” Twitter kullanıcısı tarafından bildirildi.Yalnızca araba” keşfetti. Başka bir deyişle, yalnızca bilgi sızdırmıyor. Ayrıca ücretsiz video oyunları hakkında açıkça bilgi yayınlama konusunda da bir geçmişi var. “GTA The Trilogy – The Definitive Edition, 19 Ocak UTC saatinde Epic Games Store’da satışa sunulacak, Sızıntıyı yapan kişi, saat 16.00’da gelecek. “İlk hafta da yüzde 50 indirimle satışta olacak.”


https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.