e
sv

EVOS Legends, MLBB Dünya Şampiyonası 2019 (M1)’un Galibi Oldu

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Çok oyunculu çevrimiçi mobil MOBA oyunu Mobile Legends: Bang Bang hayranları için aksiyon dolu bir hafta oldu. Şangay, Moonton Technology ile ilk kez dünya şampiyonasına ev sahipliği yapıyor; MLBB Dünya Şampiyonası 2019 (M1).

Shanghai Moonton Technology CEO’su Justin Yuan şunları söyledi: “Amacımız, MLBB ve e-spor tutkusu olan bireyleri M1 aracılığıyla bir araya getirmekti. Hayalleri için ellerinden geleni yapan profesyonel oyuncularımızın büyük çabalarına ve antrenmanlarına tanık olduk. Herkesi sevdiğimiz şeyler için değer yaratmaya ve hayallerimizi daha da gerçekleştirmeye teşvik etmek istiyoruz. “Tüm e-spor endüstrisini geliştirmek için M1’e elimizden geldiğince yardımcı olmak istiyoruz” dedi.

Dünya Şampiyonası’nın sona ermesiyle MLBB, 2019 Güneydoğu Asya Oyunları’nın ilk espor altın madalyasını kazanarak daha da yükselmeye devam ediyor. Filipinler, bu yıl 30 Kasım – 11 Aralık tarihleri ​​arasında gerçekleşecek otuzuncu Güneydoğu Asya Oyunlarına ev sahipliği yapacak ve espor madalya etkinlikleri ise 5-10 Aralık tarihleri ​​arasında gerçekleşecek. Bu yıl Güneydoğu Asya Oyunları’nda espor ilk kez madalya branşı olarak yer alacak.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.