e
sv

FIFA 19 FUTMAS etkinliği ile ilgili bilmeniz gereken her şey Yeni FIFA 19 FUTMAS etkinliği hakkında bilmeniz gerektiğini düşündüğümüz her şey bu yazımızda.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

FIFA 19 oyuncuları muhtemelen FIFA 19 FUTMAS etkinliğini fark etmiştir. NihayetBu gerçekten büyük bir etkinlik ve FIFA 19 Ultimate Team’e harika eklemeler içeriyor. EA her yıl yepyeni içerikler yayınlıyor ve tüm bu içeriklerden faydalanmak biz oyuncuların elinde. Bu yazımızda FIFA 19 FUTMAS etkinliği hakkında bilmeniz gerektiğini düşündüğümüz her şeyi bir araya getirmeye çalıştık. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan yazımızın detaylarına geçelim.

Günlük SBC, görevler her gün değişir. Altın, oyunculara +1 ile +6 arasında güç artışı sağlayabilir. İkonlar SBC bölümündeki ilk 3 oyuncu Sol Campbell ve Michael Ballack. Elbette Rui Costa, Roy Keane ve Rivaldo da bu bölümde yer alıyor. Fiyatları biraz üzücü olsa da kesinlikle değiyor. FUTMAS temalı görevlerin belirli bir sırası yoktur. Örneğin, FUTMAS görevlerinden biri size tümü altın ve tümü nadir olmak üzere 30 kart veriyor ve karşılığında sizden 5’ten fazla nadir kart ve 90’dan fazla kimya içeren bir altın seti istiyor.

Kendi transfer hedefleri listenizi oluşturun ve bu listedeki isimlere ne kadar ödeyebileceğinizi belirleyin. Fırsat buldukça mağazayı inceleyerek, hedeflediğiniz oyuncuyu istediğiniz fiyata düştüğünde satın alarak çok güzel karlar elde edebilirsiniz. FIFA 19 FUTMAS etkinliğinin 31 Aralık 2018’de sona ereceğini daha önce belirtmiştik. O zamana kadar bu etkinlikten yararlanarak takımınızı olabildiğince yükseltin.

FIFA 19 FUTMAS etkinliği sırasında en iyi paketi almak istiyorsanız KKG’lere odaklanmanızı öneririz. Kesinlikle coinlerinizi kullanarak paket satın almayın. EA, doğrudan satın almanız için bazı özel paketler sunacak. Tavsiyemiz bu konuda bu taraflara çok fazla yaklaşmamanızdır. Tabii ki karar yine sizin. Tavsiyemizi sorarsanız sabırlı olun. Bazen mağaza altın kartlarla dolup taşar. Bu kartları zaman zaman kontrol etmenizi ve bu kartlardan az miktarda satın almanızı öneririz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.