e
sv

Fortnite sistem gereksinimleri (2023) Oyuna göz gezdirmek isteyen oyuncular için kapsamlı bir liste hazırladık.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

İçerik hala bol bol oynanıyor ve kesinlikle güzel bir kitleye sahip oyundan bahsedeceğiz. Fortnite sistem detayları yazı rehberimiz sayesinde, “Fortnite kaç GB?” soruya da yanıt vermek zorunda değilsiniz. Zira, oyunu oynamak veya yeni yola çıkmak isteyenler için kesinlikle atılması gereken bir adım. Şimdi, dilerseniz ufaktan Fortnite listelerimize geçelim ve ardından, listeleri inceleyelim.

Fortnite sistem gereksinimleri listelerinden beklenen beklentileri ise, 8 GB RAM hattını görüyorum. Ayrıca ekran kartı olarak Nvidia GTX 960 ya da AMD R9 280 ya da eş değer DX11 GPU modelleri öneriliyor. işlemci olarak da Intel Core i5-7300U 3,5 GHz, AMD Ryzen 3 3300U ya da eşdeğeri modellerinin öne çıkan söz konusu. İşletim sistemi açısından Windows 10 64-bit uygun görünüyor.

Ayrıca, dilerseniz Forza Horizon 4 sistem gereksinimleri listemize de bir göz gezdirin. maceralar Forza Horizon 5 sistem gereksinimleri var listesi tabii ki Sabotaj sistem gereksinimleri Elinize de bakmanızı tavsiye ederiz. Bu şekilde de, Fortnite sistem gereksinimleri rehber yazımızı sonlandıralım.

Listelere beklentileri, minimum seviye için çok bir şey istemediğini söylemek mümkün. Zira, ekran kartı olarak Intel HD 4000 ya da Intel Iris Pro 5200 modelleri öneriliyor. Ayrıca, işlemci olarak da Intel Core i3-3225 3.3 GHz modeli öneriliyor. En az 4 GB RAM şartı. İşletim sistemi olarak en az Windows 7 ya da Windows 8 ya da Windows 10 64-bit ya da Mac OS Mojave 10.14.6 gereklidir.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.