e
sv

General Mobile, Yeni Kablosuz Kulaklığı GM Pods 3 Pro’yu Duyurdu

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

General Mobile, yeni kablosuz kulaklıkları GM Pods 3 ve GM Pods 3 Pro’yu duyurdu. Piyasa koşullarına göre kabul edilebilir fiyatlarla satışa sunulan kablosuz kulaklıklar, özellikleriyle tüketicilerin dikkatini çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

Türkiye’nin yerli teknoloji şirketlerinden biri Genel Mobilbugün düzenlediği etkinlikle yeni kablosuz kulaklıkları “GM Pods 3” ve “GM Pods 3 Pro”yu duyurdu. Dikkat çeken özelliklerle donatılan kablosuz kulaklıklar fiyatlarına göre fena değil. Gelin General Mobile’ın yepyeni ürünlerine daha yakından bakalım.

GM Bölmeleri 3 Pro İle başlayalım. Amiral gemisi kablosuz kulaklık, 2. nesil AirPods Pro’yu anımsatan bir tasarıma sahip. Qualcomm’un QCC3050 işlemcisine sahiptir ve “Aslanağzı Sesi“adlı ses teknolojisini destekleyen GM Pods 3 Pro, 10 mm’lik sürücülerle donatılıyor. Kulaklıktaki bu sürücüler, 24 bit/96kHz ses kalitesiyle stüdyo hissi sağlamayı amaçlıyor.

Karşınızda General Mobile GM Pods 3 Pro!

General Mobile GM Pod'ları 3 Pro

General Mobile GM Pods 3 Pro aynı anda iki cihaza bağlanabilme özelliğine sahiptir. Ayrıca bu kablosuz kulaklıktaki dört mikrofon çevresel gürültünün azaltılması ve konuşmalarda sesin net bir şekilde iletilmesine yardımcı olur. 84 ms gecikme süresi vaat eden kablosuz kulaklık, tam şarjla ve kutusuyla birlikte 7 saate kadar kullanım süresi sunuyor. 30 saat kadar onu kullanabilirsin. Bluetooth 5.2 destekli kulaklığın dokunmatik kontrol özelliğinin bulunduğunu da belirtmeliyiz.

General Mobile GM Pods 3 Pro fiyatı

Şu anda General Mobile’ın web sitesinden satın alınabilen GM Pods 3 Pro’nun fiyatı 1.199 TL Olarak duyuruldu.

Ve General Mobile GM Pods 3

General Mobile GM Bölmeleri 3

General Mobile GM Pods 3, pro modelin biraz daha basitleştirilmiş ve dolayısıyla daha ucuz versiyonudur. üçüncü nesil Apple AirPods’a benzer bir tasarıma sahip olan kablosuz kulaklık, metal tasarım detaylarına da yer veriyor. 13 mm titanyum kaplamalı sürücüleri ile yüksek ses kalitesi sağlamaya odaklanan GM Pods 3, 5,5 saate kadar kesintisiz kullanım vadediyor. Şarj kutusunu da eklediğimizde toplam 30 saate ulaşmak Kullanım süresiyle karşılaşıyoruz.

ALAKALI HABERLER

vivo, Özellikleri ve Fiyatıyla Etkileyen Kablosuz Kulaklık TWS Air Pro’yu Duyurdu!

General Mobile GM Pods 3, IPX4 sertifikasıyla suya ve toza karşı dayanıklı. 72 ms Gecikme süresiyle mobil oyun tutkunlarını göz ardı etmiyor. Bluetooth 5.3 destekli kulaklık, tıpkı pro modelde olduğu gibi dokunmatik kontrol ve gürültü engelleme desteğine sahip.

General Mobile GM Pod 3 fiyatı

General Mobile kulaklık

General Mobile GM Pod 3’ün Fiyatı 799,00 TL Olarak duyuruldu.

General Mobile’ın yeni kulaklıkları hakkında detaylı bilgi almak veya ürünleri satın almak isterseniz, Burada Bağlantıyı kullanabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.