e
sv

GTA 5 güvenlik odaklı bir güncelleme çıkardı Geç olsun, güç olmasın.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

GTA 5 güvenlik odaklı bir güncelleme yayınladı

Rockstar’dan GTA 5 için güvenlik odaklı yepyeni bir güncelleme geldi. Ayrıca şirket haberimizde detaylı güncelleme notu da mevcut. yayınlanan. Ekip, ağ oturumlarının ve oyuncular arası sohbetin güvenliğini artırmak için 1 Şubat PC Yaması kapsamında GTA Online’da yeni bir veri protokolünün uygulanacağını iddia ediyor. Ayrıca üçüncü tarafların oyuncuların GTA Online deneyimini değiştirmesine izin veren bir sorunu da çözüyor. Steam ve Rockstar başlatıcısı, ilgili istemcilerini bir sonraki başlatışınızda bu güncellemeyi otomatik olarak indirecektir. Tüm güncelleme notları haberimizde yer almaktadır.

Oyun Kararlılığı ve Performansı

Şu sıralar sanki hep film yazıları yazıyormuşuz gibi görünüyor. Ancak sitemizde birçok konuda yazılar bulunmaktadır. Örneğin, En iyi hile uygulaması Bir de rehber yazımız var. Bu yazımızda hile yapmak isteyen oyuncular için birçok hile yazılımı bulunmaktadır. Daha sonra, 2022’nin en iyi 20 oyunu Seçimi yaptık. Biz de bu seçenekleri sizlerle paylaştık. Üstelik birçok konuda oyun öneren yazılarımız da mevcut. Şimdi, en iyi oyunlar Rehber yazımızda birçok başlıkta oyun önerileri bulunmaktadır. İstediğiniz her türlü oyun yazısını bulmanız mümkün.

Dahası, en iyi çizgi film Rehber yazımıza göz atmanızı öneririz. Çünkü bu rehber yazımızda sizler için 20 film seçtik. Her birini tek tek konuştuk. Bu sayede aradığınız karikatürü bulacaksınız. Daha sonra, En iyi bilim kurgu filmleri Bir rehber kitabımız var. Bu rehber yazımızda pek çok tavsiye verdik. Bilim kurgu filmleri günümüzde kesinlikle sevdiğimiz bir türdür. Biz de bir bilim kurgu önerisi hazırlamaya karar verdik. Daha sonra, En iyi vampir filmleri Bir makalemiz var. Bu rehber yazımızda sizler için vampir filmlerini seçtik. Öncelikle seçtiğimiz vampir filmlerini listeledik ve ardından onlar hakkında bilgi verdik. Her birinin faydalı olacağını umuyoruz. GTA 5 güvenlik odaklı güncelleme yazımızı bitirmeden önce 2 önerimiz daha var.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.