e
sv

Her Bütçeye Uygun En İyi Grafik Kartları

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Ekran kartı piyasası şu anda döviz kurundan dolayı pahalı olsa da ilk oyun bilgisayarınızı toplamak istiyorsanız her bütçeye uygundur. AMD ve NVIDIA Grafik kartlarını seçebilirsiniz. NVIDIA’nın turing mimarisi ve sürüm 1.5 süper grafik kartları sayesinde piyasaya sürülen en güçlü kart. GPUBazılarına sahip olabilirsiniz.

Mütevazı bir çözünürlük ve yüksek kare hızları veya oynanabilir bir kare hızında yüksek çözünürlük sağlar. Bu GTX 1660Ti Grafik kartı tatlı noktaya çarpabilir. 1080p tereyağı kadar pürüzsüz 1440p Ayrıca oynamaya hazır. 4K Oyunlara atlamak istiyorsanız pek göz kamaştırıcı değil ama bazı oyunlarda 30 FPS verebilir. Sanal Gerçeklik oyunlarını da takip edebilirler.

Bu satın alabileceğiniz en güçlü GPU olabilir. Ama fiyatı oldukça pahalı. Performansta sadece hafif bir sıçrama ile 2080’in üzerine çıkıyor. Eğer en iyisini istemiyorsanız listemizdeki diğer alternatiflere de göz atabilirsiniz.

Zotac GeForce RTX 2080 Ti AMP de dahil olmak üzere test edilen tüm RTX 2080 Ti GPU’lar arasında bu kart performans açısından en üst sırada yer aldı. ASUS ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC’nin hız aşırtma seçeneği, Zotac ve diğer 2080 Ti kartlardan bir adım daha ileri giderek, 4K söz konusu olduğunda listemizin başında yer alıyor.

Referans model olarak sağlam bir donanım olduğunu düşünsek de MSI’ın Mech OC sürümü bazı değerli değişiklikler yapıyor. Çift fanlı soğutma örtüsü, referans modele kıyasla daha iyi ısı dağılımı ve daha düşük gürültü sunar.

Gerçekten, en yeni oyunları tam 60 FPS veya daha hızlı, 4K ve Ultra kalite ayarlarında çalıştırmak istiyorsanız ASUS ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC inanılmaz bir grafik kartıdır. Alternatif olarak bu, Oculus Rift veya Valve Index’inizle yüksek çözünürlüklü VR oyunları çalıştırmak isteyebileceğiniz GPU’dur. Ayrıca NVIDIA’nın ışın izlemeli grafik dünyasında yaşamak istiyorsanız daha fazla grafik kartı aramayın, bundan daha iyisini bulamazsınız. GPU, Battlefield V’te gerçekçi görüntüler sunmak için daha iyi bir donanıma sahip.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.