e
sv

Hitman Freelancer için 8 ipucu Yeni moda başlamak isteyenler için tavsiyelerimiz var.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Hitman Freelancer için 8 ipucu

Hitman Freelancer için burada verdiğimiz 8 ipucuyla bu yeni roguelike deneyiminde ustalaşabilirsiniz. Çünkü bu sefer sözleşmelere farklı bir yaklaşıma ihtiyacınız olacak. Tek oyunculu kampanya modunun aksine burada kaydetme veya tekrar oynatma özelliği yoktur. Bu nedenle, ideal saldırı anını belirlemek için hedeflerinizi dikkatle izlemeniz gerekir. Ayrıca öngörülemeyen olaylara hızlı tepki vermeniz gerekir. Üstelik görevi ilk seferde tamamlamak için gerektiğinde doğaçlama yapmanız gerekecek.

Hitman Freelancer Güvenli Evinize ilk girdiğinizde oldukça sade ve biraz iç karartıcıdır. Ama neyse ki onu süslemenin birkaç yolu var. Öncelikle Freelancer Challenge görevlerini tamamlayarak neredeyse 100 farklı öğenin kilidini açabilirsiniz. Ancak hedefler çok yüksek olduğundan onlara ulaşmanız biraz zaman alacaktır. Diğeri ise görevler sırasında deneyim puanı (XP) kazanmanız ve operasyon üssünüzü dekore etmek için tonlarca aksesuarla ödüllendirilmenizdir.

Şimdi Hitman Freelancer için vereceğimiz 8 ipucundan biri de iyice kontrol etmektir. Bir sonraki göreviniz için nereye gideceğinize karar vermeden önce, kaç hedefi yok etmeniz gerektiğini, ek Merce’ler için hangi Kuryelerin ve kasaların mevcut olduğunu ve size yeni ekipman satacak tedarikçilerin olup olmadığını öğrenmek için erişilebilir tüm bölgelere ilişkin brifingleri gözden geçirin. Ekipmanınızı daha iyi hazırlamak ve başarı şansınızı artırmak için mevcut hedeflere de göz atabilirsiniz. Son ziyaret ettiğiniz alanda organizasyon liderinin sizi bekliyor olacağını unutmayın. Bu yüzden önceden plan yapın ve o alanı seçin.

Hitman Freelancer işlerinizi tamamlarken, hedeflerinizin izlemesi gereken yola bağlı olarak ana hikayede aynı “kaza” potansiyeline sahip yerleri ziyaret edeceksiniz. Hitman 3 keypad kodlarını kullanmaya devam edebileceğiniz için güvenli tesislere girerken yanınızda bulundurmanız faydalı olacaktır. Gerektiğinde anlayışınızı geliştirmek için erişebileceğiniz Hitman 3 görev hikayeleri ve suikastlar hakkında hafızanızı tazelemek için istediğiniz zaman harekata geri dönebilir ve sözleşmeleri inceleyebilirsiniz.

Yeni bir sözleşmeye başlamanın ilk adımı hangi suç örgütünü hedef alacağınıza karar vermektir. Toplamda bunlardan sekiz tane var. Her organizasyon, belirli bir oyun tarzına göre uyarlanmış belirli bir ödeme hedefi türüyle ilişkilidir. Kişisel tarzınızın aşağıdaki kategorilere nasıl uyduğunu düşünün ve ardından ihtiyaçlarınıza en uygun örgüyü seçin. Ek olarak, ilk başladığınızda mümkün olduğu kadar çok ödeme hedefine ulaşmak, gelecekteki satın alımlarınızı desteklemek için Merces rezervinizi oluşturmak açısından çok önemlidir.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.