e
sv

Hogwarts Legacy sistem gereksinimleri Bir başka canavar daha.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Hogwarts Legacy sistem gereksinimleri kaç GB?

Hogwarts Legacy kesinlikle günümüzün en ilgi çekici oyunlarından biri. Üstelik çok yakında bizimle buluşacak. Peki, beklediğimiz şey bu. oyun Oynamak mümkün olacak mı? Çünkü görsellere vb. bakılırsa oldukça kötü görünüyor. Şimdi Hogwarts Legacy sistem gereksinimleri bilgilerini paylaşacağız. Bu sayede siz de “Hogwarts Legacy kaç GB?” diye sorabilirsiniz. Sorunun cevabını alacaksınız.

Hogwarts Legacy sistem gereksinimleri listesinin önerilen kısmına bir göz atalım. Yine Windows 10 zorunluluğumuz var. Ayrıca Intel Core i7-8700 veya AMD Ryzen 5 3600 işlemci gereklidir. Üstelik bu sefer 16 GB RAM gereksinimi var. Grafik kartı olarak NVIDIA GeForce 1080 Ti veya AMD RX 5700 XT gereklidir. Elbette yine 85 GB alan gerekiyor ve SSD önerisi de mevcut. Eğer böyle bir sisteminiz varsa yüksek kalite ayarlarında 1080p 60 FPS oynarsınız. Şimdi sizi listelerimizle baş başa bırakalım. Bu şekilde kendinize bir göz atabilirsiniz.

Şu ana kadar paylaştığımız sistem gereksinimleri zaten biliniyordu. Ancak ilerleyen süreçte Ultra ve Ultra 4K sistem gereksinimleri de geldi. Şimdi sizler için bu sistem gereksinimlerini listeleyeceğiz.

Dahası, Resident Evil 4 Remake’in çıkış tarihi, hikayesi ve oynanışı Rehber yazımıza göz atmayı unutmayın. Ayrıca, Starfield Game Pass’in çıkış tarihi ne zaman? Yazımız sizleri bekliyor. Dahası, Crysis 4 çıkış tarihi, hikayesi, oynanışı ve daha fazlası Biz de bildiklerimizi paylaştık. Bütün bunlar bir yana, 2022’nin en iyi 20 oyunu Seçimimizi yaptık. Tavsiye istersen En iyi oyunlar 2022 Yazımız sizleri bekliyor.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.