e
sv

Horizon Forbidden West Burning Shores DLC çıkış tarihi, hikayesi Merakla beklediğimiz bir DLC.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Horizon Forbidden West Burning Shores DLC'nin çıkış tarihi, hikayesi

Horizon Forbidden West Burning Shores DLC’nin çıkış tarihi ve hikayesi nedir? Horizon Forbidden West’in DLC’si de ilk oyuna benzer şekilde bizi yepyeni bir ortama taşıyor. Peki ne zaman oynayabilirsiniz ve neyle ilgili? Gerilla ve Sony’nin şu ana kadar duyurduğu her şey, DLC’nin Fragmanları ve oynanışı aşağıda görebilirsiniz. Ayrıca sizi DLC’nin çıkış tarihi ve olası ek senaryo değişiklikleri hakkında da bilgilendireceğiz.

Şu ana kadar oyun önerilerini her zaman kategori kategori doğrudan sizinle paylaştık. Ancak bunların dışında da birçok yazımız var. Örneğin, En iyi hile uygulaması Bir de rehber yazımız var. Bu yazımızda hile yapmak isteyen oyuncular için birçok hile yazılımı bulunmaktadır. Daha sonra, 2022’nin en iyi 20 oyunu Seçimi yaptık. Biz de bu seçenekleri sizlerle paylaştık. Üstelik birçok konuda oyun öneren yazılarımız da mevcut. Şimdi, en iyi oyunlar Rehber yazımızda birçok başlıkta oyun önerileri bulunmaktadır. İstediğiniz her türlü oyun yazısını bulmanız mümkün.

Sitemizde gerçekten işinize yarayacağını düşündüğümüz birçok makale bulunmaktadır. Bunlardan biri, En iyi kedi oyunları makalemiz. Bu yazımızda sizler için 10 oyun seçtik ve anlattık. Eğer Stray dışında kedi temalı bir oyun arıyorsanız işte size fırsat. Daha sonra, En iyi dövüş oyunları makalemiz var. Bu yazımızda 25 dövüş oyununu seçip detaylı bir şekilde anlattık. Siz de zevkinize göre bir dövüş oyunu seçip başlayabilirsiniz. Sonraki, En iyi platform oyunları makalemiz var. Bu yazımızda sizler için platform türündeki oyunları seçip listeledik. Elbette her zamanki gibi bu oyunları da detaylandırdık. Horizon Forbidden West Burning Shores DLC’nin çıkış tarihi ve hikayesi hakkında yazmayı bitirmeden önce 3 önerimiz daha var.

Horizon Forbidden West Burning Shores DLC çıkış tarihi, hikayesi ve oynanışı hakkında vereceğimiz bilgiler şimdilik bu kadar. Ancak önümüzdeki günlerde daha fazla bilgi ortaya çıkacak. Daha sonra size yeni bilgiler sunmaya çalışacağız. Ama şimdi size başka önerilerimiz var. Çünkü sitemizde çok sayıda makale bulunmaktadır. Bu yazıların sizi memnun edeceğine inanıyoruz. Belki şimdi vereceğimiz tavsiyelerden bazıları ilginizi çekebilir. Bu nedenle göz atmanızda fayda var.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.