e
sv

Hyper Scape 2. Sezon Akıbet en sonunda başladı Yeni sezon bol bol içerikle ve aksiyonla geçecek.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Hyper Scape Sezon 2 Sonuç

Geçtiğimiz günlerde Hyper Scape Sezon 2’nin sonuçlarına ilişkin bir hikayeyi sizlerle paylaşmıştık. paylaşımda Bulunduk. Ne zaman başlayacağını, neler getireceğini konuştuk. Ubisoft ekibi, Hyper Scape Season 2 Outcome’un PC, PS4 ve Xbox One platformları için çıkış yaptığını duyurdu. 2. Sezon Denouement’ta Hyper Scape, yeni bir hack, bir silah, Hyper Scape Crowncast özellikleri, oynanış bilgileri, yeni bir Battle Pass ve özelleştirme öğeleri gibi yeni içerikler sunuyor.

Yeni sezonda mevcut olan sınırlı süreli modlar arasında yer alan Solo Crown Rush, sezon boyunca yepyeni bir özellik olan Second Chances ile geri dönecek ve oyunun başında elenen oyuncuların oyuna yeniden girip oynamaya devam etmelerine olanak sağlayacak. Hayranların favorisi olan Faction Battle da 2. sezonda sınırlı süreli bir oyun modu olarak geri dönecek ve onu daha da eğlenceli ve erişilebilir hale getirmek için bazı değişiklikler içerecek.

Hyper Scape Sezon 2 aynı zamanda sezon boyunca kilidini açabileceğiniz 100 kademeli özel kozmetik öğeler içeren yeni Ücretsiz ve Elit Savaş Biletlerini de içeriyor. 950 Bitcrown karşılığında edinilebilen Elite Battle Pass, Street Fighter Mondragon kıyafetinin kilidini anında açar. Hyper Battle Pass, Street Fighter Mondragon, Rebel Basilisk ve Tsubame Ace kıyafetlerinin yanı sıra 25 Battle Pass kademesinin kilidini anında açar. 2.500 Bitcrown karşılığında satın alınabilir. 2. Sezon Elit Savaş Bileti, bir şampiyon Kıyafeti ve katılım kapsülü de dahil olmak üzere Assassin’s Creed markasından ilham alan özel öğeler içerir.

Oyuncular her hafta 2. sezonun hikâyesini ve bilgisini daha derinlemesine incelemek için yeni Hafıza Parçaları toplayabilir. Ayrıca Amandine’in hikayesi Hyper Scape çizgi romanının 2. sayısında yer alacak ve 2. sezon boyunca bölümler halinde yayınlanacak.

İkinci sezonun çıkışından itibaren oyuncular Hyper Scape oynadıkları her gün için bir Günlük Hediye alacaklar. Günlük Hediye, Savaş Puanları veya kozmetik öğeler gibi farklı öğeler içerebilir. Oyuncular ayrıca kendilerinin ve takım arkadaşlarının, verilen ortalama hasar veya K/D oranı gibi bilgileri içeren oyuncu profillerine de erişebilecek.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.