e
sv

Immortals Fenyx Rising A New God inceleme Zoru başarmayı sevenleri bile delirtebilir.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Immortals Fenyx Yükseliyor Yeni Bir Tanrı incelemesi

Immortals Fenyx Rising için A New God adlı ek bir paket mevcut. sundu Son zamanlarda. Ben de bunu sonuna kadar deneyimleme şansına sahip oldum. Defalarca sinirlenip oyunu kapatmama rağmen bir şekilde sakinleşip oynadım. Ana oyun benim için ne kadar keyifli, rahat ve dinlendiriciyse, A New God genişletme paketi de ruhumu o kadar öfke, stres ve üzüntüyle doldurdu. Elbette bu Immortals Fenyx Rising A New God inceleme yazımda hepsinden bahsedeceğim.

Immortals Fenyx Yükseliyor Yeni Bir Tanrı incelemesi

Immortals Fenyx Rising oynadıysanız ve beğendiyseniz kaçırmamanız gereken bir ek paket olduğunu söyleyebilirim. Özellikle ana oyunun bulmacalarını seven oyunculara da tavsiye edebilirim. Ancak bulmacalardan hoşlanmıyorsanız, meydan okunmaktan veya kafanızın karışmasından hoşlanmıyorsanız, size çekici gelmeyebilir. Bazen beni eğlendirmeyi başardı. Tabii bu bazen sinir krizlerine de sebep oluyordu. Ana oyunun konforunu beklememenizi öneririm. Bir meydan okumayı seviyorsanız, kütüphanenizden eksik olmamalıdır.

Immortals Fenyx Yükseliyor Yeni Bir Tanrı incelemesi

Elbette dilerseniz bu yeni ek pakete sanki yeni bir oyuna başlıyormuş gibi doğrudan başlayabilirsiniz. Bu sefer bu sandıklar büyük önem taşıyor. Mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim. Üstelik bu ek pakette oldukça işlevsel öğeler yer alıyor. Örneğin oyunculara en başından itibaren 3. kez zıplama yeteneği veren zırh veriliyor. Bana göre güzel bir özellik. Bulmacalarla uğraşırken gerçekten çok yardımcı oluyor.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.