e
sv

Instagram hesap dondurma 2023 – Hesap dondurma nasıl olur? Instagram hesap dondurma işlemi adım adım nasıl yapılır?

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Instagram hesabının dondurulması 2022 - Hesap nasıl dondurulur?

Instagram kullanıcıları olarak bazen zihinsel bir tatil yapmak isteriz. Öyleyse, Instagram hesap silme Bunu yapıp hesabı tamamen ortadan kaldırmak pek mantıklı değil. Sonuçta hesap silindikten sonra geri alınamaz. Neyse ki Instagram hesabını devre dışı bırakma gibi bir özellik var. Bu sayede hesabımızı sonsuza kadar kapatmak yerine bir süreliğine kapatabiliriz. Mental tatilimiz bittiğinde tekrar açabilir ve kesinlikle kaldığımız yerden devam edebiliriz. Artık sizlerle paylaştığımız bu rehber yazımızda “Hesap nasıl dondurulur?” sorusunu soruyoruz. Sorunun cevabını vereceğiz. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan asıl konumuza geçelim.

Diyelim ki hesabınızı dondurdunuz ve hemen yeniden açmak istediniz. Bu durumda maalesef en az 3 saat beklemeniz gerekiyor. 3 saat bekledikten sonra hesabınızı tekrar açabilirsiniz. Ayrıca hesabınızı açtıktan sonra tekrar 1 hafta süreyle donduramazsınız.

Instagram ilk kullanıma sunulduğunda içerik çerçevelemesini 640 piksellik kare (1:1) en boy oranıyla sınırlayarak kendisini farklılaştırdı; bu oran o zamanki iPhone’un ekran genişliğiyle eşleşiyordu. Bu sınırlama 2015’te 1080 piksele çıktı. Buna ek olarak mesajlaşma özellikleri, birden fazla fotoğraf veya video yayınlama yeteneği ve Snapchat’in en büyük rakibiyle kıyaslanabilecek ve kullanıcıların sıralı ve düzenli bir akışta bilgi göndermesine olanak tanıyan Hikayeler adı verilen bir özellik de içeriyordu. 24 saat boyunca başkaları tarafından görüntülenebilir. Ocak 2019’da her gün 500 milyon kişi Stories’i kullanıyordu.

Amerikan şirketi Meta Platforms tarafından işletilen, resim ve video paylaşımına yönelik bir sosyal medya platformudur. Uygulamanın kullanıcıları, filtreler kullanılarak değiştirilebilen, hashtag’lere göre düzenlenen ve konuma göre kategorize edilen medyayı yükleyebilir. Herkese açık veya önceden onaylanmış takipçilerin gönderi paylaşması mümkündür. Kullanıcılar, fotoğraflar gibi trend olan malzemeleri görüntüleyebilir, diğer kullanıcıları takip ederek onları kişisel yayınlarına ekleyebilir ve diğer kullanıcıların içeriklerine etikete ve konuma göre göz atabilir.

Aralık 2016 itibarıyla gönderiler artık uygulamanın özel bir bölümüne “kaydedilebilecek”. Nisan 2017’de yayınlanan bir yükseltme sayesinde kullanıcılar artık kayıtlı gönderileri adlandırılmış koleksiyonlar halinde düzenleyebilir. Kullanıcılar ayrıca gönderilerini genel halktan ve diğer kullanıcılardan gizlemek için güvenli bir bölümde “arşivleyebilir”. Bu eylem, kullanıcıların görselleri silerek materyal hizmetinden mahrum bırakan “ortaya çıkan davranışını” kısıtlamaya yönelik bir strateji olduğu kadar, kullanıcıların uygun sayıda “beğeni” almayan veya fotoğraf olarak değerlendirilen fotoğrafları silmelerini engellemeye yönelik bir önlem olarak algılandı. sıkıcı. Instagram, ağustos ayında, kullanıcıların yanıtlarla daha hızlı etkileşim kurabilmesi için yorumları konulara göre gruplandırmaya başlayacağını açıklamıştı.

Artık bunalmış olabilirsiniz. Sonuçta her gün aynı değil. Bir süre sonra insan rahatlamak istiyor. Hatta odaklanmak istediğiniz konuların bile olması mümkün. Eğer Instagram sizi engelliyorsa Instagram hesabınızı dondurarak bu soruna çözüm bulabilirsiniz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.