e
sv

Instagram hesap silme ile ilgili bilmeniz gereken her şey Adım adım hesabınızı nasıl silebileceğinizi öğrenin.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Instagram hesabı silme hakkında bilmeniz gereken her şey

Sizlere günümüz gençlerinin elinde olan bir uygulamadan bahsedeceğiz. Anılarımızı arkadaşlarımızla ya da tek başımıza paylaşırız instagram Platform aslında bize pek çok fayda sağlıyor. Bu platform sayesinde albüm albüm topladığımız fotoğraflarımız dijital ortamda mevcut oluyor ve insanlar istekleri doğrultusunda bu albümlere göz atabiliyor. Genel olarak iyi bir uygulama olsa da bazı nedenlerden dolayı Instagram hesap silme konusunda araştırmalar yapmaya başlıyoruz. Bu haberimizde tam olarak bundan bahsedeceğiz ve hesabınızı nasıl silebileceğinizi anlatacağız.

Sitemizde yer alan Instagram hesap kapatma rehberi yazımız da işinize yarayabilir. Ayrıca Instagram PP büyüme rehberi yazımız da kesinlikle işinize yarayacaktır. Her iki yazımızda da detaylı olarak anlattık. Bu sayede Instagram’a daha iyi hakim olmanız mümkün.

Aralık 2016 itibarıyla gönderiler artık uygulamanın özel bir bölümüne “kaydedilebilecek”. Nisan 2017’de yayınlanan bir yükseltme sayesinde kullanıcılar artık kayıtlı gönderileri adlandırılmış koleksiyonlar halinde düzenleyebilir. Kullanıcılar ayrıca gönderilerini genel halktan ve diğer kullanıcılardan gizlemek için güvenli bir bölümde “arşivleyebilir”. Bu eylem, kullanıcıların görselleri silerek materyal hizmetinden mahrum bırakan “ortaya çıkan davranışını” kısıtlamaya yönelik bir strateji olduğu kadar, kullanıcıların uygun sayıda “beğeni” almayan veya fotoğraf olarak değerlendirilen fotoğrafları silmelerini engellemeye yönelik bir önlem olarak algılandı. sıkıcı. Instagram, ağustos ayında, kullanıcıların yanıtlarla daha hızlı etkileşim kurabilmesi için yorumları konulara göre gruplandırmaya başlayacağını açıklamıştı.

Yazımızda Instagram hesabı silme hakkında bilmeniz gereken her şeyden bahsedeceğiz ve elbette uygulamanın özelliklerinden de bahsedeceğiz. Kullanıcılar, görseller ve flash filmler yayınlama, diğer kullanıcıların yayınlarına abone olma ve görsellere belirli konumlarla coğrafi etiket ekleme seçeneğine sahiptir. Ayrıca kullanıcılar hesaplarını “özel” yapma seçeneğine de sahiptir. Bu onları yeni takipçi isteklerini manuel olarak kabul etmeye zorlar. Kullanıcılar, Instagram hesaplarını diğer platformlara bağlayarak diğer sosyal paylaşım sitelerinde yayınladıkları fotoğrafları paylaşabilmektedir. Yeni ve canlı efektler vardı. Ayrıca hızlı tilt-shift, yüksek çözünürlüklü görüntüler de vardı. Dahası, isteğe bağlı kenarlıklar, tek tıklamayla döndürme ve güncellenmiş bir sembol vardı. Bunlar uygulamanın Eylül 2011 güncellemesinin özellikleriydi. Başlangıçta fotoğraflar yalnızca kare, 1:1 en boy oranına sahipti. Ancak Ağustos 2015 itibarıyla uygulama portre ve geniş ekran en boy oranlarını da desteklemektedir. Daha önce kullanıcılar, kullanıcının coğrafi etiketli görsellerinin haritasını inceleyebiliyordu. Eylül 2016’da bu özellik, kullanımın düşük olması nedeniyle uygulamadan kaldırıldı.

Instagram, 1 Mart 2021 tarihinde Instagram Canlı “Odalar” adını verdiği yeni bir özelliği kullanıma sundu. Üstelik bu özellik, dört kişinin birlikte canlı yayın yapmasına olanak tanıyor. Mayıs 2021’de Instagram, içerik oluşturucuların Instagram Reels ve Stories’deki filmlerine altyazı eklemesine olanak tanıyacak yeni bir erişilebilirlik özelliğini duyurdu.

Kevin Systrom ve Mike Krieger, iOS için Instagram’ı ilk kez Ekim 2010’da tanıttı. Uygulama hızla ilgi gördü. Üstelik sadece iki ayda bir milyon kullanıcıya, bir yılda ise 10 milyon kullanıcıya ulaştı. Ayrıca Haziran 2018 itibarıyla bir milyar kullanıcıya ulaştı. Facebook Inc., Nisan 2012’de yaklaşık 1 milyar dolar nakit ve özsermaye karşılığında satın aldı. bu hizmeti satın aldı. Nisan 2012’de bir Android sürümü piyasaya sürüldü, ardından Kasım 2012’de sınırlı özelliklere sahip bir masaüstü arayüzü, Haziran 2014’te bir Fire OS uygulaması ve Ekim 2016’da bir Windows 10 uygulaması yayınlandı. Ekim 2015 itibarıyla 40 milyardan fazla resim yayınlandı. yüklendi. Uygulama, popülerliği ve etkisi nedeniyle sıklıkla övülse de, sansür, politika değişiklikleri, kullanıcı arayüzünde yapılan değişiklikler ve kullanıcılar tarafından yüklenen saldırgan ve yasa dışı içerik iddiaları nedeniyle de eleştirilere maruz kaldı.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.