e
sv

Instagram hikayeler başa sarıyor sorunu için çözüm Hala daha başımıza gelmeyi başaran bir sorun.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Instagram hikaye döngü sorununa çözüm

Instagram hikayelerini kullanan kullanıcılar bazen korkunç olaylarla karşılaşabiliyor. Çözüm bulunmuş olmasına rağmen. Normalde kullanıcılar yeni bir hikaye paylaştığında arkadaşları bir sonraki kullanıcının hikayesine geçmeden veya oturumu kapatmadan önce ilgili görseli veya videoyu görüntüler. Ancak 14 Haziran 2022’de sosyal medyada yapılan çok sayıda şikayette kullanıcılar, arkadaşlarının her yeni hikaye paylaştığında Instagram’ın kendilerine aynı hikayeleri göstermesine neden olan bir hata bildiriyor. Peki Instagram hikayeleri başarısız oluyorsa bu sorunla karşı karşıya kalanlar için çözüm ne? Şimdi tam olarak bundan bahsedeceğiz.

Peki tüm bunlara rağmen Instagram hikayeleri geri mi sarıyor? Yani Instagram ekibi çözümler Denemek faydalı olacaktır. Çünkü Instagram ekibi de bu durumun farkında ve bize yol gösterdi. Şimdi diğer çözümlerden bahsedelim. Telefonunuzu veya tabletinizi yeniden başlatın. Instagram ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız ilk adım olarak her zaman telefonunuzu veya tabletinizi yeniden başlatmayı deneyin. En azından Instagram ekibinin tavsiyesi bu. Çözüm bu değilse başka öneriler de var.

Instagram hikayelerinin çökme sorununa çözüm gibi görünen yöntemler bunlar. Aslında çok klişe çözümler ama daha detaylı, daha farklı bir çözüm göremedik. Eğer siz de bu sıkıntılı sorunu yaşadıysanız bu yöntemleri denemenizde fayda var. Belki sorunu bu şekilde çözebilirsiniz.


https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.