e
sv

KIOXIA Exceria Pro NVMe 2TB M.2 SSD inceleme Zamanı önemli olan kullanıcılar için harika bir seçim.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

KIOXIA Exceria Pro NVMe 2TB M.2 SSD incelemesi

Günümüzde piyasada gerçekten hızlı SSD’leri bulmak çok kolay hale geldi. Her biri diğerinden daha hızlı olan SSD modelleri arasında en hızlı ve en kaliteli olanı seçmek giderek zorlaştı. Bu sefer sizlere KIOXIA Exceria Pro NVMe 2TB M.2 SSD modelini anlatacağımız bir inceleme yazısıyla karşınızdayız. O kadar hızlı ve kaliteli ki SSD Modellerin durumu nedir, neler sunuyor, satın almaya değer mi gibi sorulara cevap vermeye çalışacağız. KIOXIA Exceria Pro NVMe 2TB M.2 SSD inceleme yazımızda mümkün olduğunca gerekli detaylardan bahsederek bir sonuca varacağız.

Küçük diyebileceğimiz bir kutu içerisinde karşımıza çıkan KIOXIA Exceria Pro NVMe 2TB M.2 SSD modeli, bu parçanın kullanıcısına neler sunduğunu kutu üzerinde kısaca anlatıyor. Kasaya taktıktan sonra kaybolsalar da bu KIOXIA Exceria Pro NVMe 2TB M.2 SSD modeli gerçekten şık diyebileceğimiz bir yapıya sahip.

[table id=32 /]

Anvil’in Depolama Araçları:

ACT Karşılaştırması:

KIOXIA Exceria Pro NVMe 2TB M.2 SSD inceleme yazımızın sonucuna geçmeden önce performansını göstermemek elbette mümkün değil. Performansı göstermek amacıyla bazı programların sonuçlarını bir araya getirdik. Anvil’s Storage Utilities, AS SSD Benchmark, ATTO Benchmark ve CrystalDiskMark test sonuçlarını aşağıda bulabilirsiniz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.