e
sv

Lenovo, Aktif Gürültü Önleme Özelliğiyle Gelen Uygun Fiyatlı Kulaklığı TC550’yi Tanıttı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Lenovo, yeni kulaklığı TC550’yi yansıtıyor. Cihaz, aktif gürültü önleme gibi iyi büyümeye sahip inceleme yanı sıra uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti.

Bilgisayarlardan çantalara kadar birçok farklı kategoriden ürün piyasaya sürülen Çin merkezli teknoloji devi Lenovoşimdi de yeni bir ürün ile yola çıktı. TC550 olarak yönetici bu cihaz, şirket en yeni kablosuz kulaklığı.

Lenovo’nun bugün tanıttığı cihaz, bütçe dostu İnceleme yanı sıra fiyatına göre oldukça iyi özelliklerle birlikte geliyor. Bu da tasarım olarak da güzel olduğu görülebilen TC550’nin, oldukça iddialı bir şekilde piyasaya sürülebileceğini gösteriyor. Gelin kulaklığının özelliklerine ve fiyatına göz atalım.

Lenovo TC550 özellikleri

Lenovo TC550, şık tasarımının yanı sıra 10mm sürücü birimi ve 304 paslanmaz çelik gövdeyi gövdeye sahip. Kulaklığın en çok dikkat çekici özelliği ise aktif ortamı önleme özelliğidir. Lenovo’ya göre 25 desibel ANC aktif gürültü korumayı sunulan ve çok daha rahat bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Ayrıca, cihazın çift gürültü önleyici mikrofonla da geldiği belirtiliyor.

5 farklı uç ile birlikte gelecek olan cihaz, bu şekilde farklı kulak yapılarına sahip olan uçağa kolayca ulaşacak. Doğru boyutun seçilmesi de uzun süreli kullanımdan sonra kulaklığın düşmesini engelleyecektir.

Bluetooth 5.3’le Gelen Lenovo TC550’nin iki kulaklığı için ayrı bağlantılardan da yürütme, oyun gibi kullanımlarda da gecikmenin azaltıldığı da şirket tarafından söyleniyor. USB Type-C bağlantı noktasına sahip kutu ise 450 mAh pile ek olarak kablosuz şarj ve 2,5W şarj gücü var. Her kulağın pil ömrünün 6 saat olduğu, şarj kutusuyla birlikte ise bu sürenin 30 saate kadar çıkabildiği gelen bilgiler arasında. IPX4 su geçirmezlik, yazı çalışma da dikkat çekici diğer özelliklerden.

Lenovo TC550 fiyatı

Yalnızca gri renkli çıkış yapan Lenovo TC550, Çin’de 36 dolardan (673 TL) satışa sunulmuştur. Diğer pazarlara gelmeyeceği konusunda ise henüz bir bilgi yok.

İLGİLİ HABER

Huawei, İçinde Kulaklıkla Gelen Akıllı Saati Watch Buds’ı Tanıttı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

:
https://www.gizmochina.com/2023/01/02/lenovo-tc550-wireless-headset-25db-active-noise-cancellation-launched/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.