e
sv

Marvel: Kang the Conqueror kimdir? Nathaniel Richards, Kang the Conqueror Çoklu Evren'in varlığını keşfeden 31. Yüzyıldan bir bilim adamıydı.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Earth-6311 veya Diğer Dünya olarak bilinen alternatif zaman çizelgesi, Başbakan Kang Nathaniel Richards’ın doğum yeridir. Bu alternatif evrende teknoloji sürekli ilerledi ve Karanlık Çağlar hiç yaşanmadı. Zaman çizelgeleri MS 300 civarında bölündükten sonra, Diğer Dünyalılar ilk aya inişlerini MS 900’de yaparak yeni takvimlerinin başlangıcını işaret ettiler. Barış zamanında bir ay kolonisi kuruldu, ancak koloni ile Dünya arasındaki Büyük Savaş sırasında ay yok edildi ve Öteki-Dünya ilkel bir duruma düşürüldü. Zaman yolculuğunu denedikten sonra Earth-616’dan Nathaniel Richards, Öteki Dünya’ya geldi ve kendini evinde gibi hissetti. Daha sonra bilgisini bu dünyanın yeniden inşasına yardımcı olmak için kullandı ve Eyriennes’in ana reisinin kızı Cassandra ile evlendi. Yardımsever ama yanlış yola sapmış bir Savaş Lordu olarak ün kazandı.

Kang, zamanın efendisi olma arayışında birçok zaman diliminde ve paralel evrenlerde seyahat ediyor. Zaman yolculuğunun karmaşık doğası nedeniyle Kang hakkındaki hikayeler bazen karmaşıklaşabiliyor. Ancak genel olarak Kang’ın kendi geleceğiyle ve zamanı manipüle etmenin sonuçlarıyla uğraşmak zorunda olduğu çatışmalara odaklanıyor.

Merkez, Kang’ın 40. yüzyılda Dünya-6311’deki ana üssüdür. Ayrıca, yalnızca Araf olarak bilinen topraklardaki gizli meskeninin yanı sıra, bir dizi farklı alternatif gerçeklikte de kaleleri bulunmaktadır. Sonsuzluğun Kalbi’nin rehberliğinde olan önceki üssü Chronopolis, insanlık tarihinin neredeyse her döneminde bir kavşak görevi gördü. Chronopolis, zaman akışının biraz dışında olduğundan tespit edilemedi. Zamansal çarpıklığın ve zamanın kendisinin saray veya sakinleri üzerinde hiçbir etkisi yoktu.

Son teknoloji silahlarla donatılmış Kang, gelecek çağında galaksinin dört bir yanından gelen devasa bir savaşçı donanmasına liderlik ediyor. Kosmos gezegeninin “Büyüme Poleni” ile yüklü olan ve kinetik enerjiyi emerek onların daha büyük ve daha güçlü olmalarına olanak tanıyan Büyüyen Adam uyarıcıları başta olmak üzere çeşitli robotlar kullanıyor. Dr. Hank Pym olarak da bilinir. Henry Pym, bu Büyüme Poleni ile aynı enerjiye erişmek için kullanılan boyut değiştiren “Pym Parçacıklarını” keşfetti.

Kang, evreni gereksiz değişken benliklerden kurtarmak için Kang Konseyi’ni kurar. Sonunda, Kang’ın aynı anda birden fazla gerçekliği yönetmesine yardımcı olmak için kullandığı robotları yok etmek için onun görünüşünü benimseyen bir grup uzaylı, canavar ve insandan oluşan Kang’ın Zamanlararası Konseyi ile savaşmak zorunda kalır. Zaman yolculuğunun bir sonucu olarak, Yenilmezler, Fantastik Dörtlü ve diğer kahraman ekipler için zamanla yerinden edilmiş bir tehdit haline gelir. Durum gerektirdiğinde ara sıra Dünyanın En Kudretli Kahramanlarıyla ittifak kurar.

Bir anti-madde savunma ekranı jeneratörü, bir “darbe ışını” projektörü, bir elektromanyetik alan yükselticisi, bir nötrino ışınlı savaş başlığı füze fırlatıcısı, bir elektriksel felç jeneratörü, bir sinir gazı patlatıcısı ve molekülleri devlere dönüştüren bir “moleküler genişletici” büyüklüğünde mermiler. , Kang’ın genellikle taşıdığı silahlardan sadece birkaçı.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.