e
sv

Marvel’s Spider-Man 2 için yeni bir dil teknolojisi geliyor Çok detaya inmediler fakat heyecanlı oldukları bariz.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Marvel’s Spider-Man 2 geliştiricisi Insomniac Games oldukça ilgi çekici yeni dil teknolojisinin ipuçlarını verdi. Ratchet and Clank serisi, Resistance ve irili ufaklı diğer çeşitli oyunlarla Insomniac Games bir zamanlar bir zamanlar ve oyuncuların sevgisini kazanmayı başardı. Ancak, büyük bir ticari ve eleştirel başarı elde eden ve pek çok kişinin ağ kafasının macerasını övgüyle anmasına neden olan Marvel’s Spider-Man, Insomniac’ın ününü gerçekten pekiştirdiği oyun oldu. Şarkıların oynanışı, teatral ve yürek parçalayıcı hikayesi ve heyecan verici set parçaları nedeniyle, birçok kişi bunun PlayStation 2’deki Spider-Man 2’den bu yana karakterinin yer aldığı en iyi oyun olduğunu. Pek çok kişi bu yılın sonlarına doğru hepimize amaçlanan devam oyunu merakla izledi.

Sitemizde, gerçekten size faydalı izlenimler üzerine çok fazla yazı var. biri, en iyi kedi oyunları yazımız. Bu yazımızda, sizin için 10 oyun yaşadıklarını ve bunları açıkladık. Kediler dahil Stray dışında oyun aramak, işte size fırsat. sonra, En iyi dövüş oyunları yazımız var. Bu yazı da, 25 adet dövüş oyunu kullandıkları ve bunları özetca anlattık. Siz de, zevkinize göre bir dövüş oyununa başlayabilirsiniz. sonra, En iyi platform oyunları yazımız var. Bu yazımızda da, sizin için platformer türü oyunları inceledik ve listeledik. Elbette, her zamanki gibi bir de bu oyunları detaylandırdık. Marvel’s Spider-Man 2 ve yeni dil teknolojimiz yazımız bitmeden, 3 tavsiyemiz daha var.

Eğer siyah takım elbise anlatısında bir rol oynuyorsa, bir tür ahlak oyunu olarak hizmet edebilir. Web of Shadows’ta da esasen böyle olduğu için, Örümcek Adam’ın geleneksel kırmızı ve maviler yerine siyah takım elbisesi giyip giymediğine bağlı olarak farklı muamele görmek mümkündür. Her halükarda, Marvel’s Spider-Man 2, önceki oyundan çok daha fazlasına sahip gibi görünüyor. Marvel’s Spider-Man 2 ve yeni dil teknolojisi bir yana, şimdi başka tavsiyelerimiz var.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.