e
sv

Mass Effect hayranları sonraki kötü karakteri biliyor olabilir Teori mantıklı geliyor.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Pek çok kişinin Mass Effect 4 olarak adlandırdığı Mass Effect oyununun kötü karakteri, Reaper’ların zamanından önce Samanyolu Galaksisini yöneticileri ve onların yarattığı eski bir su ırkı olan Leviathan’lar olabilir. Bu teori kısa bir süre ortaya çıkmadan önce atıldı ve şu anda ortalıkta dolaşıyor. Mass Effect 3’ün DLC’si tüm bunları ortaya koyuyor ve bu güçlü ve eski türlerin sahnesinde yeniden ortaya çıkmaya bir ikna edici bir tartışma.

Sitemizde, gerçekten size faydalı izlenimler üzerine çok fazla yazı var. biri, en iyi kedi oyunları yazımız. Bu yazımızda, sizin için 10 oyun yaşadıklarını ve bunları açıkladık. Kediler dahil Stray dışında oyun aramak, işte size fırsat. sonra, En iyi dövüş oyunları yazımız var. Bu yazı da, 25 adet dövüş oyunu kullandıkları ve bunları özetca anlattık. Siz de, zevkinize göre bir dövüş oyununa başlayabilirsiniz. sonra, En iyi platform oyunları yazımız var. Bu yazımızda da, sizin için platformer türü oyunları inceledik ve listeledik. Elbette, her zamanki gibi bir de bu oyunları detaylandırdık. Mass Effect 4 ve kötü karakteri yazımız bitmeden, 3 tavsiyemiz daha var.

Burada üretilen her şeyi şimdilik bir spekülasyon olarak kabul edin. Gerçekte, hipotezler birbirinin üzerindedir. Ne yazık ki, bir süre için gördükleriki tek şey bu olacak çünkü tüm göstergeler bu oyun ızgaraları uzaktakileri işaret ediyor. Eğer bırakırsanız, Mass Effect hayranları muhtemelen bir süre daha büyük teaserlar ve küçük bilgileri almaya devam edecekler. Mass Effect 4 ve kötü karakteri bir yana, şimdi size başka tavsiyelerimiz var.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.