e
sv

Metacritic Puanı En Yüksek 5 Oyun

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Metacritic, albümleri, oyunları, filmleri, TV şovlarını ve DVD’leri derecelendiren bir web sitesidir. Eleştirmenler oyunu yüz üzerinden, kullanıcıları ise 10 üzerinden derecelendirir. Eleştirmenlerin ortalama adı Metaskor, Ortalama kullanıcıların adı: Kullanıcı Skoru’dur. Değerlendirmeler genel olarak Metascore üzerinden yapılıyor (Örneğin birisi bir oyun satın alacaksa önce Metascore’a sonra Kullanıcı Puanına bakıyor). Listedeki sıralaması, adı, platformu (Değerlendirmeler platformdan platforma değişir. Örneğin PC’de keyifli ama Xbox’ta değil, dolayısıyla PC versiyonuna da daha fazla puan veriliyor.) ve Metascore yer alacak. Lafı fazla uzatmadan konuya geçelim:

GTA 4

Süper Mario Galaksi Nintendo tarafından 2007 yılında geliştirilen bir platform video oyunudur. Oyun, Super Mario serisinin 11. girişidir ve 1 Kasım 2007’de Japonya’da Wii için, sonraki haftalarda ise diğer ülkelerde piyasaya sürülmüştür.

Bandai Namco tarafından geliştirilen bir dövüş video oyunu seri. Seride yedi ana video oyunu ve müzik albümleri ve bir dizi manga kitabı da dahil olmak üzere çeşitli medya yayınları yer alıyor. İlk olarak 1995’te atari oyunu Olarak piyasaya sürüldü ve daha sonra oyun konsollarına taşındı. Daha yeni oyunlar konsollara özel olarak piyasaya sürüldü ve çevrimiçi oyun modlarını içerecek şekilde geliştirildi. Seri, dövüş oyunu türünün en popüler ve başarılı serilerinden biri olarak kabul ediliyor.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.