e
sv

Metaverse Aşkıyla Yanıp Tutuşan Mark Zuckerberg, Apple’ın Gözlüğü Vision Pro Hakkındaki Görüşünü Açıkladı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Mark Zuckerberg, çalışanlarıyla yaptığı toplantıda Apple Vision Pro’dan bahsetti. Zuckerberg, Apple’ın karma gerçeklik gözlüklerinin yeni bir şey sunmadığını söyledi.

ABD merkezli teknoloji devi Apple hafta başında WWDC 2023 etkinliğin lansman aşamasını gerçekleştirdi. Bu etkinliğin en önemli ürünü hiç şüphesiz “Vizyon Pro“Karma gerçeklik gözlüğü. Ciddi anlamda etkileyici özelliklere sahip olan gözlükler, 2024 yılı itibarıyla satışa sunulacak. 3.499$ için satın alınabilir.

Apple Vision Pro oldukça yenilikçi bir ürün gibi görünse de, türünün tek örneği değil. Örneğin eski adıyla Facebook, yıllardır bu tür ürünler üzerinde çalışıyor. Aslında şirket, son haftalarda Görev 3 adını taşıyan yeni karma gerçeklik gözlüklerini tanıttı. Karma gerçeklik sektörüne dair son haber ise Meta CEO’su Mark Zuckerberg’in Apple Vision Pro’yu duyurması oldu. pek beğenmedim bu ortaya çıkarıyor.

Zuckerberg: İstediğim bu değildi!

Mark Zuckerberg Apple Vision Pro açıklaması

Meta çalışanlarıyla bir toplantı düzenleyen Zuckerberg, Apple’ın Meta Quest 3 üzerinde çalıştığını söyledi. hiçbir şey koyamazsın söylenmiş. Karma gerçeklik gözlükleri için “istediğim şey değilMeta CEO’su ürünün hala önemli olduğunu belirtti. Mark Zuckerberg’e göre Apple Vision Pro, bilgisayar dünyasının geleceğine yönelik. yeni bir vizyon Yaratır.

ALAKALI HABERLER

Apple Vision Pro’nun Bizi Nasıl Bir Bilim Kurgu Evrenine Götürebileceğini Gösteren Diziler ve Filmler

Meta CEO’su Apple’ın karma gerçeklik gözlüklerini eleştirse de bu konuda kendilerinin de söz sahibi olduğu görüldü. Olağanüstü düzeyde değiller belirtelim. Öyle ki Zuckerberg, karma gerçeklik dünyasının bir uzantısı olan metaverse teknolojilerine yöneldi. her ay bir milyar dolardan fazla harcıyor. Ancak bu teknoloji benimsenmemekte ve istenilen düzeye ulaşamamaktadır. Meta, son kazanç açıklamasında, metaveri teknolojileri geliştiren Reality Labs’ın sadece 3 ayda 3,99 milyar dolar kaybettiğini söyledi. açıkladı.

Mark Zuckerberg’in açıklamasının tamamı şu şekilde:

Mark Zuckerberg Apple'dan açıklama

Apple’ın karma gerçeklik gözlükleri nihayet duyuruldu ve bu konudan bahsetmek istiyorum. Ne gönderecekler çok merak ediyorum. Açıkçası henüz görmedimonunla oynadıkça ve ne olduğunu gördükçe, millet onu nasıl kullandığını görmek Daha fazlasını öğreneceğim.

Başlangıçta gördüğüm kadarıyla iyi haber şu ki, Meta’nın henüz keşfedip üzerinde düşünmediği fizik yasalarındaki kısıtlamaların hiçbirine sahip değiller. Sihirli çözümler yok. Daha yüksek çözünürlüklü bir ekranla geldiler ve oraya güç sağlamak için kullandıkları tüm teknolojinin maliyeti yedi kat daha fazlaydı. Ve o kadar çok enerji gerektiriyor ki artık elimizde aküye ve ona bağlı bir kabloya ihtiyacın var

Apple Vision Pro’nun tüm özellikleri için:

ALAKALI HABERLER

Apple, iPhone’dan Sonra En Büyük Atılımını Yaptı: İşte Sanal Gerçeklik Gözlüğü Apple Vision Pro!

Ama bakın bunların duyuruları, şirketlerimizin getirdiği değerler ve değerler. görüş farkı, bence bunu gerçekten önemli olduğunu düşündüğüm bir şekilde sergiliyor. Ürünlerimiz mümkün olduğunca herkesin kullanımına açıktır. erişilebilir Ve bunu uygun fiyatlı hale getirmek için yenilikler yapıyoruz ve bu, yaptığımız işin temel bir parçası. Ve on milyonlarca Görev sattık.

Daha da önemlisi, meta veriye ilişkin vizyonumuz sosyallik üzerine. Bu, insanların yeni yollarla etkileşime girmesi ve yeni yollarla daha yakın hissetmesiyle ilgilidir. Cihazımız aynı zamanda aktif olmak ve bir şeyler yapmakla da ilgilidir. Buna karşılık, gösterdikleri her demoda kanepede tek başına oturan bir kişi vardı. Yani bu, bilişimin geleceğine dair bir vizyon olabilir ama İstediğim bu değil. Buna yaklaşımımızda gerçek bir felsefi farklılık var. Orada neler ortaya koyduklarını ve nasıl rekabet edeceklerini görmek beni daha da heyecanlandırdı. Birçok bakımdan, yaptığımız işin önemli olduğu ve başarılı olacağı konusunda bana umut verdi. Eğlenceli bir yolculuk olacak.

Apple Vision Pro her ne kadar etkileyici olsa da masum olmayabilir!

ALAKALI HABERLER

Apple’ın Karma Gerçeklik Gözlükleri Vision Pro Hakkında Söylemekten Kaçındığı Gerçekler

Apple Vision Pro’yu deneyenler ürünün güzel olduğunu ancak bazı sorunları olduğunu düşünüyor!

ALAKALI HABERLER

Apple’ın söylediği kadar iyi mi? İşte Apple Vision Pro’yu Deneyenlerin İlk Yorumları

Apple Vision Pro için hazırladığım videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak :
https://www.theverge.com/2023/6/8/23754239/mark-zuckerberg-meta-apple-vision-pro-headset

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.