e
sv

Modern Warfare 2 Multiplayer ve Warzone 2 Eylül ayında tanıtılacak Call of Duty: League umurunuzda olmasa bile, şampiyonanın finali bize Modern Warfare 2 hakkında bazı güzel haberler getirdi.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bu yılki Call of Duty: League espor turnuvasının sonunda Activision, Modern Warfare 2 hakkında yeni bilgiler paylaşma sözünü tuttu. Bu bize sadece bir duyuru duyurusu getirmiş olsa da en azından bu sefer elimizde bazı sağlam bilgiler var. . İlk olarak, Modern Warfare 2 çok oyunculu oyununa ilk bakışımızı oyunun 6v6 haritalarından biri olan Marina Bay Grand Prix’i üzerinden inceledik.

İkinci hafta sonu çapraz oyun betası olacak ve PC ve Xbox’a gelecek. Bu beta 22-26 Eylül tarihleri ​​arasında gerçekleşecek. Bir kez daha PC ve Xbox’ta ön sipariş veren oyuncular 22 ve 23 Eylül’de erken erişime sahip olacak ve beta bu sürenin geri kalanında açık kalacak. İkinci hafta sonu da PlayStation’daki tüm oyunculara açık olacak. Bunun ötesinde Infinity Ward, oyuncuların betada neleri oynayabileceğini henüz detaylandırmadı.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.