e
sv

MSI Optix MAG274QRF-QD inceleme Deneyimlediğimiz en iyi monitörlerden biri.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Leadergamer 2021 donanımı Bu kez setin en büyük bölümünü oluşturan MSI ekibinin monitörünü alıp inceleme şansımız oldu. Bu MSI Optix MAG274QRF-QD modeli oyuncu monitörü, bu inceleme yazımızda olabildiğince bahsedeceğimiz bir ekran olacak. Sunduğu özellikler gerçekten bizi büyülemeyi başardı. Çünkü bir oyuncunun isteyebileceği hemen hemen her şeye sahip diyebiliriz. Elbette MSI Optix MAG274QRF-QD inceleme detaylarında bunlardan tek tek bahsedeceğiz.

Monitörün sunduğu bu olanaklar sayesinde hemen hemen istediğiniz her sete uyum sağlama imkanı sunmaktadır. Hareket kabiliyeti ile duruma ve şartlara göre dilediğiniz gibi oynamanıza ve özellikle oyunlarda daha iyi bir görüş açısı elde etmenize olanak sağlar. Elbette monitörü döndürebilmek, özellikle bir kitap veya makale okuyorsanız veya canlı yayın açıyorsanız sohbet penceresini takip edebilmek için de harikadır.

Ayrıca uygulama sayesinde açık pencerelerinizi hızlıca ayarlayabilir, RGB aydınlatmayı kontrol edebilir, otomatik kapanma süresi gibi detaylı ayarlarla oynayabilirsiniz. MSI Optix MAG274QRF-QD model monitörde maalesef hoparlör bulunmuyor. Ancak zaten 3.5mm girişi var, buradan kulaklığınızı kullanabiliyorsunuz. Zaten monitör hoparlörü kullanan çok fazla oyuncu olduğunu da düşünmüyoruz. Yani aslında bunu büyük bir kayıp olarak görmüyoruz.

Elbette daha fazla seçenek için en iyi seçeneğiniz MSI Gaming OSD uygulamasını indirmektir. Bu uygulama sayesinde yalnızca modlar ve profiller konusunda daha iyi bir deneyim elde etmekle kalmaz, aynı zamanda her ayarda ince ayar yapabilirsiniz. Parlaklık, kontrast ve Gece Modu gibi birçok seçenekle en iyi görüntüyü elde edebilirsiniz. Ayrıca HDCR, Hareket Bulanıklığını Önleme ve uyarlanabilir senkronizasyon seçeneklerini de kullanabilirsiniz.

Ayrıca monitörde HDCR seçeneği de mevcut. Dilediğiniz gibi açıp kapatabilirsiniz ancak görsel kalitede çok büyük bir değişiklik beklememenizi öneririz. Oyunlardaki etkisi görüntüyü parlaklaştırmak ve biraz keskinleştirmek gibi görünüyor. Fazla bir beklentiniz olmadığı sürece sorun yok. Gece Görüşü ve Görsel İyileştirme gibi özellikler de dikkat edilmesi gereken özellikler arasındadır. Gece Görüşü özelliğinin 4 modu bulunmaktadır. Normal, Güçlü, En Güçlü ve AI adında 4 farklı modla birlikte gelir. Oyunlardaki karanlık yerleri daha parlak hale getirir ve bu, FPS oyunlarında inanılmaz derecede faydalıdır. Görsel Geliştirme özelliği görsel kaliteyi daha da keskin hale getirir.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.