e
sv

Muhteşem Eserler Yaratan Altı Dijital Sanatçı Dijital sanatçılar, farklı temalar ve stiller kullandıkları eserleri ile hepimizi etkiliyor. Sizin için dünyaca tanınan altı dijital sanatçıyı seçtik.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Ziyaret ettiğiniz her web sitesinde dijital sanatçıların eserlerini görebilirsiniz. Bir sitede kullanılan hemen hemen her görsel unsur bir sanatçı tarafından yaratılmıştır ve bazıları diğerlerinden çok daha etkileyicidir. Bu, 7Slots gibi bir çevrimiçi kumarhane için bile geçerlidir – Buradaki görsel öğeler aynı zamanda bir dijital sanatçının eseridir ve kullanıcıların siteye ilişkin ilk izlenimlerinde büyük önem taşımaktadır. Dijital sanat eserleri yaratan onbinlerce insan var ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi bazıları diğerlerinden daha dikkat çekici. Aşağıda dünya çapında tanınan altı dijital sanatçıyı listeliyor ve onları farklı kılan şeylerden bahsediyoruz.

Laura H. Rubin, oyunlar ve edebi eserler için içerik üreten en tanınmış dijital sanatçılardan biridir. Popüler kültürde uzmanlaşmış çevrimiçi dijital sanatçılar arasında haklı bir üne sahiptir. Gösterişli ve cüretkar sanat tarzları yerine sadeliği tercih ediyor. Aslına bakılırsa genel olarak portre çizimlerinden oluşan grafik tasarım tarzı oldukça sade, minimalist ve konuya odaklıdır. Eserlerinde çok fazla alan kullanıyor ama bu bilinçli olarak yaptığı bir şey; odak noktasının eserin konusu olmasını istiyor. Ayrıca web sitesinde çevrimiçi kurslar da satıyor.

Vini Naso, Toronto, Kanada’da yaşayan tanınmış bir dijital sanatçı ve sanat yönetmenidir. Dijital çağda görsel kimlik ve güzellik kavramlarının nasıl geliştiğine odaklanan gizemli dijital fantazi temalı sanat eserleri yaratıyor. Ayrıca yüksek profilli müşteriler için hareketli grafikler ve AR/VR teknolojisini kullanarak dijital sanat eserleri de yarattı. Bu bağlamda en iyi çalışmalarından bazıları Vogue dergisinde yayınlandı. Eserlerini zamansız ya da zamandan bağımsız tasarlıyor. En çok fütüristik siberpunk ve folklorik halk sanatıyla tanınır. Hem çizgi film piksel dokularını hem de canlı ayrıntılarla hiper gerçekçi çizim stillerini kullanıyor. İkincisinin en iyi örneği ödüllü eseri Kodama’dır. Bu çalışma, insan sonrası tarzı nedeniyle 2020 Güzel Bizzare Sanatı ödülünü kazandı. Zoom için oluşturduğu arka planlar ve Adobe Creative Cloud dijital illüstrasyonları da oldukça dikkat çekici diyebiliriz. LGBT topluluğunu açıkça destekliyor ve “gurur” temalı çalışmalar yaratmaya devam ediyor.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.