e
sv

Netflix üzerinden izlenebilecek en iyi anime dizileri (2022) Eğer anime izleyicisiyseniz veya animelere meraklı birisiyseniz sizler için hazırlamış olduğumuz Netflix en iyi anime dizilerine göz atın.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Netflix'te izlenecek en iyi anime dizisi (2021)

Netflix’te izleyecek bir anime dizisi arıyorsunuz ve bulamıyor musunuz? Mecha’lardan büyülü kızlara, sevimli kırmızı pandalardan korkutucu iblislere kadar Netflix, anime kütüphanesini genişletmeye devam ederken animeye olan merak da her geçen gün artıyor. Netflix’in her geçen gün büyüyen anime kütüphanesinden izlemeye değer bir anime seçmek zor olabilir. Bu nedenle Leadergamer ekibi olarak Netflix’te izleyebileceğiniz birbirinden güzel anime dizilerini sizler için derledik. Listemizde herhangi bir anime filmi bulunmadığını ve listemizi anime dizilerinden yola çıkarak hazırladığımızı belirtelim.

Netflix anime öneri listemizin üst sıralarında biz oyuncuların ilgisini çekecek, Dota 2’den ilham alan bir diziden bahsetmek yanlış olmaz. DOTA: Dragon’s Blood, Netflix’e Mart 2021’de gelen en yeni anime dizilerinden biridir. Aksiyon hayranlarını memnun edecek bol kan ve şiddet içeren bir anime. Hikaye, kendisini bir iblis ile bir ejderha arasındaki çatışmanın içinde bulan Davion adında bir ejderha şövalyesini konu alıyor ve işler ilginçleşmeye başlıyor. Dota 2 gibi bir oyuna ilginiz varsa kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Netflix’te bir video oyunu uyarlaması olan Castlevania adlı anime, tüm zamanların en iyi video oyunu uyarlamalarından biridir. Mükemmel karakterizasyon ve hikaye anlatımıyla kendi karakterini yaratırken ortamın atmosferini de çok iyi yansıtıyor. Animenin dördüncü ve son sezonu yayınlandı. Finaline ulaşmış kaliteli bir anime dizisi arıyorsanız Castlevania tam size göre. Castlevania’nın spin-off serisinin de geliştirilmekte olduğunu ve aynı evrende geçeceğini de hatırlatalım.

Netflix anime önerilerimizden biri olan Sayo Komatsu’nun 1973 yılında yayınlanan çok satan bilim kurgu romanı Japan Sinks günümüze uyarlanmıştır. Anime, depremler Japonya’yı harap edip kaosa sürüklerken sıradan bir ailenin zorluklarla başa çıkma ve hayatta kalma kararlılığının öyküsünü anlatıyor.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.