e
sv

NieR Replicant inceleme Şu kırılgan şeyleri taşımasak mı lütfen?

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

NieR Replikant incelemesi

Bildiğiniz gibi NieR Replicant nihayet yeniden düzenlendi ve batı için piyasaya sürüldü. Daha önce yalnızca Japonya’da piyasaya sürülen NieR Replicant ver.1.22474487139…, bu yeni remaster sürümüyle Batı’daki oyunculara da sunuluyor. NieR Replicant inceleme makalemizde, oyunun Neler sunduğunu ve teknik durumunun ne olduğunu sizlerle paylaşacağım. NieR Replicant inceleme yazısına başlamadan önce sizleri önce bu fragmanla baş başa bırakayım, ardından ana konuya geçelim.

NieR Replikant incelemesi

NieR Automata’da olduğu gibi kamera açıları bazen rahatsız edici olabiliyor. Tam bir yetenek kullanacaksınBir şey yapacaksın, oyun, ‘Abi öyle değil, böyle oynayacaksın’. Diyor ve kamerayı beğendiği bir yere koyuyor. Burası manzara açısından güzel olsa da bazen oynanışa engel olabiliyor. Bu yüzden biraz can sıkıcı olduğunu söyleyebilirim. Bunun dışında oyundaki kırılgan eşyalar gerçekten görevlerin sıkıcı hissettirmesine neden oluyor.

NieR Replikant incelemesi

NieR Replikant incelemesi

NieR Replicant ver.1.22474487139… bize kelimelerin gücünü kullanarak dövüş mekaniğimizi tercihlerimize göre kişiselleştirme şansı sunuyor. Grimoire Weiss’in büyülerini, yeteneklerini ve silahlarını bu sözlerle güçlendirebilir ve şekillendirebiliriz. Bu da karakterimize daha yakın hissetmemizi ve oyuna daha fazla dahil olmamızı sağlıyor. Oyunlardaki bu kadar güzel ve detaylı özelleştirmeleri her zaman çok hoş bulmuşumdur.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.