e
sv

Nintendo Switch 2 geliştirmesi 2023 yılında başlayabilir Söylentiler bu yönde.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Nintendo Switch 2'nin üretimi 2023'te başlayabilir

Nintendo Switch, resmen çağımızın en iyilerinden biri olarak yerini almış bir konsol. Bununla birlikte, muazzam ekonomik başarısına rağmen, şu anda el konsolunun yeni nesil bir devamı için herhangi bir plan yok. Artık saygın bir Japon gazeteci, Nintendo Switch 2’nin geliştirilmesine 2023 yılında başlanacağını öngörüyor. Ünlü teknoloji gazetecisi Zenji Nishikawa, Nintendo’nun gizli hareket ettiği görüşünde. Nishikawa 2023’te bir şeyler olacağını öngörüyor. Çünkü şirket şu anda bir Amerikan şirketinden donanım satın alıyor.

Şirket Japonya’ya yalnızca ara sıra seyahat ediyor, dolayısıyla bu çok özel bir tur. Yazar, şirketin ürünlerinin daha önce Nintendo oyun sistemlerinde de kullanıldığını belirtiyor. Muhtemelen bu ziyaretin Nintendo Switch 2’nin geliştirilmesiyle ilgili olduğunu ima ediyor. Ayrıca şunları söyledi: “Japonya’ya nadiren gelen Amerikalı bir yarı iletken üreticisinden bir ‘süper VIP’nin sessizce kişisel bir ziyarette bulunduğu haberini aldım. Şirketin ürünleri geçmişte Nintendo’nun oyun konsollarında da kullanılmıştı.” Ayrıca bir açıklama da yapıldı.

Şu sıralar sanki hep film yazıları yazıyormuşuz gibi görünüyor. Ancak sitemizde birçok konuda yazılar bulunmaktadır. Örneğin, En iyi hile uygulaması Bir de rehber yazımız var. Bu yazımızda hile yapmak isteyen oyuncular için birçok hile yazılımı bulunmaktadır. Daha sonra, 2022’nin en iyi 20 oyunu Seçimi yaptık. Biz de bu seçenekleri sizlerle paylaştık. Üstelik birçok konuda oyun öneren yazılarımız da mevcut. Şimdi, en iyi oyunlar Rehber yazımızda birçok başlıkta oyun önerileri bulunmaktadır. İstediğiniz her türlü oyun yazısını bulmanız mümkün.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.