e
sv

Nintendo Switch OLED modeli çıkış tarihi belli oldu Bir süredir söylentilerini duyduğumuz Nintendo Switch modeli en sonunda çıkış tarihi ile belli oldu.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Nintendo Switch OLED modelinin çıkış tarihi açıklandı

Nintendo Anahtarı Ailesi yeni bir üye kazanmak üzeredir. Nintendo Switch OLED modeli Nihayet çıkış tarihi paylaşıldı. Bu, oyunculara Nintendo Switch’teki geniş oyun kütüphanesini nasıl oynamak istedikleri konusunda başka bir seçenek sunacak. Dilerseniz sizleri öncelikle bu yeni modelin duyurulduğu videoyla baş başa bırakalım. O halde hızlıca ayrıntılara geçelim.

Nintendo Switch OLED modeli, Metroid Fusion’ın doğrudan devamı olarak 8 Ekim 2021’de piyasaya sürülüyor Metroid Dehşeti Aynı gün çıkıyor. Canlı bir OLED ekrana sahip, galaksiler arası ödül avcısı Samus Aran’ın Metroid Dread’deki son macerasına atılmak daha da sürükleyici olacak. Nintendo Switch OLED modeli, kullanıcıların üç oyun modunda da iyileştirmeler deneyimlemelerine olanak tanıyacak.

• Neon Kırmızı ve Neon Mavi Joy-Con kontrolörleri, siyah bir ana ünite ve siyah dock içerir Nintendo Switch OLED modeli neon kırmızı / neon mavi set.

• Beyaz Joy-Con kontrolörleri, siyah bir ana ünite ve beyaz bir dock içerir Nintendo Switch OLED model beyaz set.

Avuç içi modu: Elde taşınır modda kullanıcılar konsolu gittikleri her yere götürebilir ve arkadaşlarıyla yerel veya çevrimiçi çok oyunculu oyun oynayabilir. 7 inç OLED ekran canlı renkler ve yüksek kontrast sağlar.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.