e
sv

NVIDIA GeForce 528.24 WHQL güncellemesi çıktı Dead Space Remake ve Forspoken için geldi. Tabii, başka iyileştirmeler de var.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

NVIDIA GeForce 528.24 WHQL güncellemesi yayınlandı

NVIDIA’nın grafik kartları için yeni bir sürücü yayınlandı. Güncelleme notlarına göre NVIDIA GeForce 528.24 WHQL sürücüsü önemli şeyler getiriyor. Çünkü Dead Space Remake ve Forspoken için en iyi ilk gün oyun deneyimine katkıda bulunuyor. Ayrıca bu sürücü, Hitman 3’ün DLSS 3’ü ve Marvel’s Midnight Suns için destek sağlar. DLSS 3’ün Hitman 3’e şüphesiz faydası olacaktır. Ancak şimdi sıra bu güncellemenin neler getirdiğini sıralamaya geldi. Ayrıca indirmek istiyorsanız; buradan İndirebilirsin.

Ayrıca, Ters çevrilen karakterler – Athia’daki önemli karakterler Bir rehber kitabımız var. Bu yazımızda oyundaki önemli karakterlerden bahsettik. Çünkü işin içinde çok önemli karakterler var. En son ama en kötü değil, 2022’nin en iyi 20 oyunu Tercihlerimizi sizlerle paylaşalım. Bu sayede geçen seneyi nasıl bitirdiğimizi de görebilirsiniz.

Dahası, Şubat 2023’te çıkacak önemli oyunlar Rehber yazımız da ilginizi çekecektir. Sonuçta çok önemli yapımların vizyona gireceği bir ay. Dahası, Crime Boss Rockay City çıkış tarihi, hikayesi, oynanışı Bir de rehber yazımız var. Dilerseniz en azından heyecanla beklediğimiz oyuna bir göz atabilirsiniz. Daha sonra, En iyi hile uygulaması Bir de rehber yazımız var. Çünkü hile yapmak istiyorsanız kesinlikle bakmaya değer.

NVIDIA GeForce 528.24 WHQL güncellemesi bir yana, artık başka önerilerimiz de var.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.