e
sv

NVIDIA Türkiye ekibi deprem ile ilgili başsağlığı diledi Sizden de beklentilerimiz büyük.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

NVIDIA Türkiye ekibi depremle ilgili taziyelerini iletti

Hepinizin bildiği gibi son dönemde oldukça bunaltıcı bir gündem yaşıyoruz. Bu dönemde yanımızda olan oyun ve teknoloji sektöründen marka ve isimler hakkında elimizden geldiğince bilgi vermeye çalışıyoruz. Çünkü bu zor dönemde yanımızda olanlarımızı gerçekten unutmak istemiyoruz. Bize maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ederiz. Elbette her marka ve isimden çok büyük şeyler beklemiyoruz. Ancak bazı marka ve isimlerden beklentilerimiz yüksek. NVIDIA Türkiye ekibi büyük beklentilerimiz olanlardan biri. NVIDIA Türkiye, gördüğümüz kadarıyla şimdiye kadar depremle ilgili sadece başsağlığı diledi.

Elbette, eğer onlar bir şey yaptılarsa ve biz onu bulamadıysak, bu tamamen bizim hatamızdır. Bir şey yapmış olmaları ve bunu açıklamak istememeleri de mümkündür. Ancak bu dönemde yanımızda olan ve sorumluluk alan kişileri de unutmak istemiyoruz. Talebimiz bir açıklama yapmalarıdır. NVIDIA Türkiye ekibinin depremle ilgili başsağlığı dileklerinin yanı sıra bir hatırlatmamız daha var.

Şu sıralar sanki hep film yazıları yazıyormuşuz gibi görünüyor. Ancak sitemizde birçok konuda yazılar bulunmaktadır. Örneğin, En iyi hile uygulaması Bir de rehber yazımız var. Bu yazımızda hile yapmak isteyen oyuncular için birçok hile yazılımı bulunmaktadır. Daha sonra, 2022’nin en iyi 20 oyunu Seçimi yaptık. Biz de bu seçenekleri sizlerle paylaştık. Üstelik birçok konuda oyun öneren yazılarımız da mevcut. Şimdi, en iyi oyunlar Rehber yazımızda birçok başlıkta oyun önerileri bulunmaktadır. İstediğiniz her türlü oyun yazısını bulabilirsiniz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.