e
sv

Ödül Havuzu 50 Bin TL Olan İncehesap PUBG Turnuvası Sona Erdi!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Rekabetin hız kesmeden devam ettiği büyük ödüllü İncehesap PUBG DUO turnuvasının kazananları, 15 Haziran’da yapılan büyük final maçları sonunda belli oldu. Toplamda 5 karşılaşmadan oluşan büyük final, oyuncularla paylaşıldı. PUBG Türkiye’nin resmi Twitch hesabında izleyiciyle buluşuyor. Seyirciler destekledikleri takımları destekleyip motive ederken, yayın çekilişleriyle de birçok ödülün sahibi oldular. Turnuvanın galibi Etiget Esports oldu.

Turnuvaya Türkiye’nin önde gelen espor takımlarından Etiget takımından üç takım katıldı ve finalde isimlerini listeye yazdırmayı başardı. Turnuvayı Etiget takımından Markel ve Quetpa 45 puanla kazanırken, aynı takımdan CodeMarco ve Onur büyük finali 12., akademi oyuncuları Shilla ve Kallers ise 21. sırada tamamladı. 3 takımıyla büyük destek toplayan Etiget Esports, birçok noktada turnuvanın kaderini belirledi.

Uzun süredir devam eden bu turnuvada birçok oyuncuyla bir araya gelen İncehesap, seyircilerden ve katılan takımlardan son derece olumlu geri dönüşler alarak oyun dünyasında güzel bir projeye imza attı.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.