e
sv

One Piece Odyssey inceleme Bağımlılık yapma ihtimali var.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

One Piece Odyssey incelemesi

One Piece Odyssey kesinlikle sabırsızlıkla beklediğim bir oyundu. Oyun çıkmadan önce ortaya çıkan bilgiler ve videolar, oyunun gerçekten güzel olacağını gösteriyordu. Üstelik oyun çıktıktan sonra da bu fikrim değişmedi. Çünkü One Piece Odyssey gerçekten başarılı oldu. One Piece Odyssey inceleme yazımda bunun tam olarak sebeplerinden bahsedeceğim. Ancak, herhangi bir şey hakkında inceleme yazmayalı uzun zaman olmuş gibi hissediyorum. Hafif nostaljik bir havası da var. Hayır, ağlamıyorum. Bütün bu soğanlar… Heyecanın yanı sıra gerçekten keyifli bir deneyimdi benim için. Şimdi size bundan bahsedeceğim. Hala ayrıntılara girmemiş olmam başka bir konu ama daha fazla ayrıntıya girmeyeceğim, söz veriyorum.

One Piece Odyssey incelemesi

Düşmanlarınıza karşı kullandığınız yetenekler de çeşitlidir. Bölgenizde bir veya daha fazla kişiyi vuran yetenekler var. Başka bir alandaki bir veya daha fazla düşmanı vuran yetenekler de vardır. Hatta oyundaki her düşmana zarar veren yetenekler bile mevcut. Tabii Nami’nin çalma yeteneği, Luffy’nin Gear yetenekleri gibi şeyler de var. Ayrıca karakterlerinizi becerilerle geliştirme şansınız da var. Dolayısıyla kuracağınız ekip tamamen stratejinize göre değişecektir. Ayrıca savaş sırasında işe yaramaz bulduğunuz bir karakteri daha kullanışlı bir karakterle değiştirebilirsiniz.

Savaşlardan bahsetmişken inceleme yazımda One Piece Odyssey savaşlarını da anlatmam gerekiyor. Çünkü kendi içerisinde kapsamlı bir yapıya sahiptir. Yapay zekanın savaşı otomatik olarak yönetmesini sağlayabilirsiniz. Ancak bunu güçlü düşmanlara tavsiye etmem. Çünkü oyunda taş, kağıt, makas mantığı var. Daha doğrusu güç, teknik ve hızdan söz ediliyor. Stratejinizi buna göre belirlemeniz gerekiyor. Aksi halde mağlup olmanız çok muhtemeldir. Ayrıca zamanla becerilerinizi geliştirir ve geliştirirsiniz. Bunları açık dünyada bulduğunuz küplerle gerçekleştiriyorsunuz. Bu nedenle açık dünyada dolaşırken küplere dikkat etmeniz iyi bir fikirdir.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.