e
sv

OPPO Enco Buds 2 Türkiye’de Satışa Çıktı: İşte Özellikleri ve Hiç de Fena Olmayan Fiyatı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

OPPO’nun ağustos keşfi duyurduğu yeni nesil kulaklıkları Enco Buds 2, Türkiye’de satışa sunuldu. Kulaklık, 699 TL tavsiye edilen indirimli fiyatına sahip. Peki bu fiyat hak ediyor mu? İşte özellikleri

Son yıllarda akıllı telefon kiralamanın popülerliğini düzenli olarak artırmayı başaran OPPO, aynı başarıyı giyilebilir teknoloji deneyimlerinde de hapishanelerde devam ediyor. Son olarak eski ağustos yerleşimi yeni Enco Buds 2 kulaklıklarını tanıtan şirket, bugün bir kulaklık arayışında olanlara bakım olabilecek duyurusunu yaptı.

OPPO’nun tam kablosuz kulaklık modeli Enco Buds 2, Türkiye’de satışa sunuldu. cep telefonu kontrol ve 10 mm sahipler ev sahibi kulaklık, piyasaya göre uygun sayılabilecek bir fiyata sahip.

OPPO Enco Buds 2 neler sunuyor?

oppo enco tomurcukları 2

OPPO Enco Buds 2, insan seslerini dinamik olarak takip etmek ve gerçek zamanlı olarak konuşmaları arka plan seslerinden kısıtlama için ‘Yapay Zeka Derin yanıtları Önleme‘ özelliğine sahip. Kulaklık, Bluetooth 5.2 bağlantı desteğiyle Binaural Düşük Gecikme sunuyor.

kulaklık, tam şarjla 28 saate kadar kullanım sunuyor. Elbette kulaklığın kullanım ömrü, ses düzeyi ve aktif olanın gelişimine göre değişebiliyor. 10 gösterimle şarjla 1 saat kullanım sunan kulaklık, hızlı şarj desteğine yer veriyor.

OPPO Enco Buds 2 fiyatı:

OPPO Enco Buds 2, sahibi 699 TL’lik Tavsiye edilen satış fiyatına sahip olacak. Tabii gerçek satış fiyatının elinde olacak.

İLGİLİ HABER

Sadece Düşünce Gücüyle iPhone’dan Mesaj Atmanızı Sağlayacak Cihaz Geliştirildi: Peki Nasıl Mümkün Oluyor?

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.