e
sv

Oppo Reno3 inceleme Özelliklerinin yanı sıra şık tasarımıyla tercih edilecek bir telefon olmuş.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Oppo Reno3 incelemesi

Günümüz telefon satışlarında fiyatlar bu kadar yükselirken artık çoğu kişi fiyat-performans odaklı telefonlar alıyor. senin arayışına giriş. Performans olarak iyi ve fiyat olarak uygun bir telefon aradığınızda genellikle benzer özelliklere sahip telefonlar görürsünüz. Oppo ise Reno3 modeliyle bu fiyat aralığında öne çıkmaya çalışıyor. Bu Oppo Reno3 inceleme yazımızda sizlere bu cihazın neler sunduğunu anlatmaya çalışacağız.

Grafik işlemcisi PowerVR GM9446’dır. LPDDR4x türünde 8 GB RAM’e sahip olan Oppo Reno3, Antunu Benchmark puanı olarak 203.900 sonuç aldı. Telefonun genel kullanımında, uygulamalarda ve oyunlarda iyi performans sunuyor. Telefon 128 GB hafıza ile geliyor ve aynı zamanda hafıza kartı desteğine de sahip.

Orta segmentteki rakiplerine göre daha hızlı arayüz geçişleri ve uygulama açma hızları ile akıcılığını hissettirmektedir. 8 GB RAM’e sahip olmanın avantajlarından biri de arka planda daha fazla uygulamanın çalışmasını sağlayabilmesidir. Bunları yaparken donma gibi sorunların önüne geçer. ColorOS 7 yazılımıyla birlikte gelen yeni özellikler de var. Çoklu kullanıcı moduyla dosyalarınızı ve verilerinizi güvende tutmak için alan oluşturabilirsiniz. OSIE Ultra Clear Visual Effect ile gerektiğinde telefondaki görüntü doygunluğunu ve kontrastını artırır. 4025 mAh pil ömrünü uzatmak ve kullanıcının göz yorgunluğunu azaltmak için göz koruma modu da bulunmaktadır. Bu sayede güç tüketimi %38 oranında azalır.

Oppo Reno3’ün işletim sistemi Android 10’dur. Ayrıca arayüz olarak ColorOS 7 yazılımına da sahiptir. 4025 mAh pil kapasitesi ile Uzun süre dayanabilir. Normal kullanımda pil bir gün içinde tamamen bitmez. VOOC hızlı şarj 3.0 özelliği ile telefonu çok hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. 20W şarj adaptörüyle birlikte gelen Oppo Reno3, neredeyse 1 saatte tam şarja ulaşabiliyor. Gün içinde telefonu çok kullananlar için oldukça verimli bir performans sunuyor. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla donma gibi sorunlar daha az görülüyor. 128 GB depolama alanını microSD kartlarla da genişletebilirsiniz.

Ses performansı olarak mono hoparlörler kullanılıyor. Standardın üzerinde ses çıkış gücüne sahiptir. Oppo Reno3 modelinde maalesef stereo ses bulunmuyor. Hoparlör kalitesi açısından odayı dolduracak kadar ses üretiyor. Yüksek seslerde herhangi bir bozulma olmuyor çünkü Oppo’nun ses konusunda yaptığı şeylerden biri de yüksek çözünürlüklü ses sertifikasyonu özelliğini telefonla birlikte getirmesi. Orta segmentteki diğer modellere göre ses açısından üstün görünüyor. Konuşurken ahizeden net ve temiz bir ses alırsınız. Sesiniz karşı tarafa düzgün bir şekilde ulaşır.

7,9 mm kalınlığa ve 170 gram ağırlığa sahip olan Oppo Reno3 ele çok iyi oturuyor ve ağırlık açısından da elimizde hafiflik hissi veriyor. Arka tasarıma baktığımızda 4 lensin yanında flaşı görüyoruz. Oppo logosu sağ altta bulunur. Siyah ve mavi renk seçenekleri bulunan Oppo Reno3’ün arka yüzeyi cam malzemeden oluşuyor. Kamera lenslerinin sol üstte olması da daha iyi bir tasarımdır. Mavi sırt tasarımında göze hoş gelen renk oyunları bulunmaktadır. Gorilla Glass 5 ile birlikte gelen Oppo Reno3’ün sağ tarafında telefon kilitleme butonu, sol tarafında ise ses açma ve kısma tuşları yer alıyor. Telefonun alt kısmında 3,5 mm kulaklık girişi, şarj için Type-C teknolojisi ve hoparlör delikleri yer alıyor.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.