e
sv

Pearl Abyss, Black Desert için Netflix Orijinal Yapımlarından “Cursed”ü Konu Alan Yeni Bir İçerik Yayınlıyor

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Pearl Abyss bugün Netflix orijinal yapımlarından biri olan “Cursed”ı temel alan bir oyun içi içerik geliştirdiklerini duyurdu. Popüler yayın hizmeti Netflix’te 17 Temmuz 2020’de yayınlanan Cursed, Orta Çağ’da geçen 10 bölümlük fantezi temalı bir dizidir.

Çizgi roman efsanesi Frank Miller ve senarist Thomas Wheeler’ın kitabından uyarlanan dizide Katherine Langford (Thirteen Reasons Why), Devon Terrell (Barry) ve Gustaf Skarsgård (Vikings) yer alıyor.

En iyi MMORPG oyunu Black Desert’in geliştiricisi olarak bilinen Pearl Abyss, oyun sektörünün önde gelen isimlerinden biridir. 2010 yılında kurulan Pearl Abyss, Black Desert’i PC, mobil ve konsol platformlarında oyunculara sunarken, aynı zamanda PC ve konsol platformları için Shadow Arena oyununu da geliştirmeye devam ediyor. Tüm oyunlar kendi özel motoruyla tasarlanmıştır ve oyunlar üst düzey grafikleriyle ünlüdür. Şirket ayrıca Crimson Desert, DokeV ve PLAN 8 projelerini geliştirirken, 2020 yılında da büyümesini sürdürmek ve Asya’nın oyun geliştirme liderlerinden biri olarak yerini korumak için çalışmalarına devam ediyor. Pearl Abyss hakkında daha fazla bilgi almak için www.pearlabyss.com resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.