e
sv

Pearl Abyss, Black Desert’ın İlk Global Etkinliği Olan Heidel Şöleni: EVDE ‘de Yeni İçerikleri Tanıttı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Pearl Abyss, COVID-19 salgını nedeniyle evde kalmak zorunda kalan tüm Maceracılara destek olmak amacıyla ilk küresel etkinliği olan “Heidel Festivali: EVDE”yi düzenledi. Etkinlikte katılan birçok Maceracıya oyuna eklenecek yeni içerikler tanıtıldı. Küresel çapta büyük ilgi gören etkinlik, Twitch üzerinden katılan 60.000 Maceracı için 9 dilde canlı olarak yayınlandı.

Etkinlik sırasında uzun zamandır beklenen yeni sınıf Hashashin de dahil olmak üzere birçok yeni içerik duyuruldu. Temmuz 2020’de oyuna dahil edilmesi planlanan Hashashin, Yerel Valencia Tanrılarının gücünü kum fırtınalarıyla birleştirerek gücünü gösterebilen bir Aal savaşçısıdır. Ana silahı Şemşir ve kum fırtınasında belirli bir konumu tespit etme ve daha sonra geri dönme becerisiyle, yakın mesafe muharebesinde güçlü bir rakip olacak.

Son olarak Black Desert Yaz Sezonu 10 Haziran’da başlayacak. Maceracılar sezon karakterlerini önceden oluşturabilecekler. 10 Haziran’a kadar karakterlerini yaratan maceracılar Papu emojisi ve özel geliştirme malzemeleri gibi ödüller kazanma şansına sahip olacak.
Daha fazla bilgi için Black Desert Türkiye&MENA resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.